Moskisvet.com
Melania Trump

Novice

Nastopil je čas, da Melania Trump pove resnico

E.R.
09. 09. 2024 01.00
0

Melania Trump je s svojim razkritjem znova pretresla svetovno javnost.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Melania Trump, nekdanja prva dama Amerike, je na družbenih omrežjih objavila dramatičen črno-beli posnetek, v katerem je dejala, da je skrajni čas, da v svojih spominih javnosti razkrije svoj pogled oziroma "resnico", kot jo imenuje. 

Melania Trump, žena nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa, bo 1. oktobra izdala knjigo "Melania". Njena avtobiografska knjiga bo s svojo relativno nizko prodajno ceno slabih 30 evrov na izvod dosegljiva večini.

Če bo na volitvah zmagal Trump, se temu paru slabo piše
Preberi še
Če bo na volitvah zmagal Trump, se temu paru slabo piše

"Pisanje teh spominov je bilo zame zelo osebno in reklefksivno potovanje," je povedala v videoposnetku, objavljenem na njenih profilih na družbenih omrežjih, skupaj z opisom. "Moja zgodba. Moj pogled. Moja resnica". 

"Kot zasebna oseba, ki je bila pogosto predmet javnega omalovaževanja in napačnega predstavljanja, čutim odgovornost, da pojasnim dejstva. Menim, da je pomembno, da delim svoje stališče: resnico," je še dodala.

Igralec o večerji z Donaldom in Melanio: "Brutalno"
Preberi še
Igralec o večerji z Donaldom in Melanio: "Brutalno"

 48-sekundni video se začne z nekdanjo prvo damo, ki govori neposredno v kamero. Vsebuje tudi prizore iz njenega časa v Beli hiši, vključno z njenim potovanjem v Afriko in delom na njeni kampanji "Bodi najboljši". Nekaj je tudi fotografij iz obdobja manekenstva in nje, kot mlade mamice s sinom Baronom.  Prikazan je tudi njen mož Donald Trump, poroča Daily Mail. 

Video je v črno-beli različici z dramatično glasbo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Melania Trump je julija napovedala, da bo izdala svojo avtobiografsko knjigo spominov. V knjigi premišljuje o svojem otroštvu v Sloveniji, o ključnih trenutkih, ki so jo pripeljali v svet visoke mode v Evropi in New Yorku, ter o naključnem srečanju z Donaldom Trumpom, kar je za vedno spremenilo tok njenega življenja. 

To bosta storila Donald Trump in Melania, svet je šokiran
Preberi še
To bosta storila Donald Trump in Melania, svet je šokiran

Melania spregovori o njegovem dvorjenju, življenju v soju žarometov in doživljanju veselja materinstva. Deli zgodbe iz zakulisja svojega časa v Beli hiši in osvetljuje svoje delo zagovornice. Prodaja dve izdaji: zbirateljsko izdajo v vrednosti slabih 150 evrov, ki vsebuje 256 barvnih strani, od katerih je vsak izvod podpisan s strani avtorja. 304 strani dolga izdaja spominov bo na voljo za dobrih 40 evrov, podpisani izvodi pa dobrih 75. 

Nekdanja prva dama je bila tema številnih biografij in knjig, tokrat pa svojo zgodbo pripoveduje prvič.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578