Moskisvet.com
Donald in Melania Trump

Novice

To bosta storila Donald Trump in Melania, svet je šokiran

E.R.
29. 07. 2024 03.00
1

To nepričakovano dejanje sta napovedala vsak posebaj.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Donald Trump in Melania Trump sta v četrtek, 25. julija, napovedala, da bosta izdala vsak svojo novo knjigo.

Iz Melaniine pisarne so sporočili, da bo nekdanja prva dama v sodelovanju z založbo Skyhorse predstavila svoj prvenec spominov z naslovom Melania.

Igralec o večerji z Donaldom in Melanio: "Brutalno"
Preberi še
Igralec o večerji z Donaldom in Melanio: "Brutalno"

 Na spletnem mestu je Melania napovedala, da bo v knjigi zapisala zgodbo "močne in navdihujoče ženske, ki je definirala osebno odličnost, premagala stisko in si izklesala lastno pot."

"Nekdanja prva dama vabi bralce v svoj svet in ponuja intimen portret ženske, ki je živela izjemno življenje," nadaljuje spletna stran. Knjiga naj bi vsebovala tudi še nikoli videne slike in se dotaknila njene modne kariere.

Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?
Preberi še
Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?

Spomini skupaj s podpisanimi in zbirateljskimi izdajami so trenutno ekskluzivno na voljo za prednaročilo prek Melaniine spletne strani. Točen datum objave še ni bil določen. Predstavniki revije People pa so stopili v stik z Melaniinim predstavnikom za več podrobnosti o izdaji knjige.

Melania Trump
Melania Trump FOTO: Profimedia

Na drugi strani pa je Donald Trump na svoji platformi družbenih medijev Truth Social objavil, da bo izdal podpisane izdaje svoje foto knjige Save America. Knjigo bo izdala založba Winning Team Publishing, ki jo je soustanovil njegov sin Donald Trump Jr.

Na naslovnici je podoba fotografije nekdanjega predsednika med nedavnim streljanjem na volilnem shodu v Pensilvaniji, kjer je bil ranjen.

Po poskusu umora Donalda Trumpa zdaj vsi govorijo o tem
Preberi še
Po poskusu umora Donalda Trumpa zdaj vsi govorijo o tem

Trumpova knjiga Rešimo Ameriko oziroma z originalnim naslovom Save America bo vsebovala fotografije iz Donaldovega predsedovanja in vključevala fotografije s srečanj s svetovnimi voditelji in iskrene trenutke iz Bele hiše, ki jih je izbral Trump, sodeč po opisu knjige. Ta bo vključevala tudi komentarje nekdanjega predsednika, odposlana pa naj bi bila 3. septembra.

Donald Trump
Donald Trump FOTO: Amber Rose

"Navdušeni smo, da objavljamo tretjo knjigo predsednika Donalda Trumpa Save America," je za People povedal izvršni direktor Winning Truth Publishing Sergio Gor. "Kot eden najbolj prodajanih avtorjev vseh časov je najnovejša knjiga predsednika Trumpa SAVE AMERICA edina foto knjiga, ki poudarja preteklost in ponuja načrt za prihodnost neposredno od predsednika Donalda J. Trumpa!"

To je počela Kamala Harris, preden je postala podpredsednica
Preberi še
To je počela Kamala Harris, preden je postala podpredsednica

 Donald je pred tem izdal knjigi Our Journey Together in Letters to Trump prek Winning Team Publishing. Njegovo knjigo The Art of the Deal je leta 1987 izdala založba Random House Publishing Group.

Donald in Melania polnita naslovnice, saj je 45. predsednik že tretjič vodilni republikanski kandidat za Belo hišo.

Trump ob koncu nacionalne konvencije republikancev
Trump ob koncu nacionalne konvencije republikancev FOTO: Profimedia

Melania, ki je bila večinoma odsotna v kampanji, se je pojavila na republikanski nacionalni konvenciji na zadnjem večeru, 18. julija, potem ko je izostala prve tri dni.

Čeprav je običajno, da zakonci predsedniških kandidatov govorijo na RNC, Melania na RNC 2024 ni nastopila. Pred tem je imela govore na konvencijah 2016 in 2020.

Trump znova tarča posmeha, bil je bolj oranžen kot buča
Preberi še
Trump znova tarča posmeha, bil je bolj oranžen kot buča

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549