Moskisvet.com
Daniel  Craig

Novice

Nekoč so za njim vzdihovale vse ženske, poglejte ga danes

E.R.
05. 09. 2024 02.00
0

Nekdanjega Jamesa Bonda so včasih ženske oboževale, zdaj so šokirane nad njegovo drastično spremembo videza in vlogo, v kateri oralno zadovoljuje moškega.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Benetke so trenutno epicenter največje igralske elite, ki je prispela na novo edicijo beneškega filmskega festivala, med njimi pa je tudi priljubljeni James Bond, igralec Daniel Craig (56), ki je številne oboževalce šokiral s svojo drastično spremembo videza. Pustil si je dolge sive lase, za outfit pa je izbral preprosto majico, kavbojke in sončna očala. S tem mu je uspelo, da je videti kot povsem drug človek, mnogi pa so z veliko zamudo ugotovili, da gre pravzaprav za nekdanjega Jamesa Bonda.

Craig se sicer vrača z novo frizuro v vlogi detektiva Benoita Blanca v trilerju 'Wake Up Dead Man', novem nadaljevanju uspešne franšize 'Knife in the Back'. 

Slavni Britanec je v Benetke prišel s filmom 'Queer' režiserja  Luce Guadagnina. Predvidevali so, da bo delo šokiralo številne gledalce, a si ob tem prislužilo tudi številne pozitivne kritike.

Gre namreč za pol avtobiografski roman Williama Burroughsa, Craig pa igra ameriškega izseljenca in vojnega veterana Williama Leeja, ki ima romanco z mlajšim moškim Eugenom Allertonom, odvisnikom od mamil in odpuščenim pripadnikom mornarice. Eugena je upodobil igralec Drew Starkey.

In predvidevanja niso bila napačna!

Film Queer je namreč na včerajšnji premieri doživel stoječe ovacije, ki so trajale kar 9 minut! Film je poln šokantnih, eksplicitnih prizorov, med drugim vključuje tudi sceno, v kateri Craig izvaja oralni seks svojemu filmskemu partnerju. Direktor beneškega filmskega festivala Alberto Barbera je dejal, da verjame, da je igralec v tej uprizoritvi odigral življenjsko vlogo, in dodal, da ne bi bil presenečen, če bi zanjo dobil oskarja.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572