Moskisvet.com
paul harrell

Novice

To je po smrti storil slavni YouTuber in šokiral svet

E.R.
06. 09. 2024 01.00
0

"Če to gledate, sem mrtev," je povedal svojim 1,4 milijona naročnikom v videu, naloženem pod naslovom 'Mrtev sem'.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Priljubljeni YouTuber Paul Harrell je umrl za rakom trebušne slinavke v starosti 58 let. "Če to gledate, sem mrtev," je YouTuber iz Oregona sporočil svojim 1,14 milijona naročnikom v videoposnetku z naslovom "Mrtev sem", ki je naznanil njegovo smrt. 

Šestminutni posnetek je bil posnet decembra 2023, njegova družina pa ga je objavila po njegovi smrti v torek. 

To pesem je posvetil eni najlepših Jugoslovank, ona mu je zlomila srce
Preberi še
To pesem je posvetil eni najlepših Jugoslovank, ona mu je zlomila srce

Paul Harrell, ki je bil zagovornik orožja, je oznanil svojo smrt, ko je sedel na hlodu v gozdu na istem mestu, kjer je naročnikom prvič povedal, da so mu diagnosticirali rak trebušne slinavke v drugi fazi. Pred tem je oboževalcem zagotovil, da je bil njegov rak odkrit zgodaj in da bo na tem svetu še nekaj časa.

Zvezdnik povsem na tleh, umrl mu je oče
Preberi še
Zvezdnik povsem na tleh, umrl mu je oče

Toda v svojem posmrtnem videu je Harell povedal, da se je njegovo zdravje poslabšalo. YouTuber se je nato iskreno opravičil oboževalcem, ki bodo prizadeti zaradi njegove nenadne smrti. "Upal sem, da bom lahko na tak način nadaljeval naslednjih 10 ali celo 15 let," je dejal. "Že, ko so mi postavili diagnozo, sem upal, da bom tukaj še vsaj dve ali tri leta, a izkazalo se je, da mi je bilo usojenih le še nekaj mesecev. Opravičujem se za to. Počutim se, kot da sem vse razočaral."

Oboževalci so razdelek s komentarji preplavili z izrečenimi sožalji in zahvalami strokovnjaku za strelno orožje. Harrell je na svojem kanalu namreč zagovarjal pravice lastnikov orožja in delil znanje o varnosti orožja in natančnem streljanju.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572