Moskisvet.com
Jamie Foxx

Novice

Najprej ga je bolela glava, nato je zaspal za 20 dni

E.R.
04. 07. 2024 01.30
0

Dobitnik oskarja je lani končal v bolnišnici. Takrat so se vsi spraševali, kaj se dogaja z njim, sedaj pa je končno spregovoril o tem, kaj se je dogajalo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralec Jamie Foxx (56) je lani končal v bolnišnici, potem ko je na snemanju zbolel. Od takrat je minilo že več kot leto dni, igralec pa pa je v vsem tem času skrival podrobnosti o tem, zakaj točno je bil v bolnišnici. Zdaj pa se je to spremenilo, saj je oboževalcem razkril del dogajanja. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po posnetku, ki ga je objavil The Art for Dialogue, je Foxx svojim oboževalcem v Phoenixu pripovedoval o tem težkem obdobju svojega življenja, vse pa se je začelo z močnim glavobolom. Nato je prosil za tableto proti bolečinam ... 

Tragična usoda igralke, ki izgublja voljo do življenja
Preberi še
Tragična usoda igralke, ki izgublja voljo do življenja

"In potem sem se zbudil 20 dni kasneje. Ničesar se nisem spomnil," je rekel, poslušalci okoli njega pa so bili šokirani. Zvezdnik je med drugim še dejal, da sta ga sestra in hči odpeljali k zdravniku, šele kasneje pa je ugotovil, da je bil hospitaliziran v Atalanti. 

V posnetku je sicer vidno, kako pokaže na svojo glavo in reče: "Zdravnik je dejal, da se tu nekaj dogaja, a tega ne bom povedal v kamero."

Umrl je legendarni igralec, nastopil je v več kot 200 vlogah
Preberi še
Umrl je legendarni igralec, nastopil je v več kot 200 vlogah

 Jamie Foxx je v začetku decembra lani na podelitvi nagrad Critics Choice Association spregovoril o zdravstvenih zapletih, ki so se mu zgodili:"Po tem je vse drugače. Zdaj cenim vsako minuto. Tega, kar sem preživel, ne bi želel svojemu najhujšemu sovražniku. Nisem videl luči na koncu tunela."

Kaj je še povedal, pa lahko podrobneje preverite TUKAJ!

Pri svojih 55 letih se je znašel na pragu smrti
Preberi še
Pri svojih 55 letih se je znašel na pragu smrti

 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492