Moskisvet.com
V 91. letu umrl veteran Hollywooda Bill Cobbs

Novice

Umrl je legendarni igralec, nastopil je v več kot 200 vlogah

E.R.
30. 06. 2024 02.00
0

Hollywoodski svet je ovit v črnino.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V 91. letu starosti je umrl hollywoodski igralec Bill Cobbs. Cobbs je umrl v torek na svojem domu v Kaliforniji, obkrožen z družino in prijatelji, je dejal njegov publicist Chuck I. Jones in dodal, da je šlo najverjetneje za naravno smrt.

Slavni igralec umrl po težki bitki z rakom
Preberi še
Slavni igralec umrl po težki bitki z rakom

"Poleg tega, da je Bill spektakularen igralec, je bil tudi fenomenalna oseba. Bil je zelo prijazen, radodaren in obziren do drugih," je dodal Jones.

Umrl je eden največjih igralcev lige NBA
Preberi še
Umrl je eden največjih igralcev lige NBA

Svojo več kot 50-letno kariero je začel sredi 70-ih v gledališču, predvsem v broadwayskih produkcijah, spominjamo pa se ga po vlogah v filmih, kot so "Bodyguard", "Air Bud", "The Breaker", "Noč v muzeju" in serije Sopranovi. V svoji karieri je odigral več kot 200 vlog, kar je glede na to, da se je za ta poklic odločil šele pri 36 letih, izjemno veliko.

Bill Cobbs
Bill Cobbs FOTO: Profimedia

"Ljubljeni partner, starejši brat, stric, starš, boter in prijatelj Bill je pred kratkim veselo praznoval svoj 90. rojstni dan v krogu najdražjih," je na svojem Facebookovem profilu objavil njegov brat Thomas in nadaljeval: "Kot družina nas tolaži dejstvo, da Bill našel mir in večni počitek pri nebeškem Očetu."

Umrl je legendarni slovenski glasbenik
Preberi še
Umrl je legendarni slovenski glasbenik

Cobbs je strastno ljubil svoje delo in ta strast mu je prinesla številne nagrade, med katerimi je najpomembnejša emmy leta 2020 za serijo "Dino Dana".

Svet športa ovit v črnino: Umrl je svetovni rekorder
Preberi še
Svet športa ovit v črnino: Umrl je svetovni rekorder

"Uživam v tem, kar počnem, res uživam. Vznemirljivo je imeti projekt, delati na njem in videti, kako se uresničuje, zato resnično venomer najdem srečo v tem, kar počnem," je pokojni igralec dejal v intervjuju leta 2012.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487