Moskisvet.com
Christina Applegate

Novice

Tragična usoda igralke, ki izgublja voljo do življenja

E.R.
02. 07. 2024 04.30
0

"Trenutno sem v depresiji," je iskreno priznala igralka, ki ji življenje v zadnjem času ne prizanaša.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Christina Applegate (52) že leta odkrito govori o svojem boju z multiplo sklerozo, pred kratkim pa je razkrila, da je prejela še eno porazno novico. Odkrila je namreč, da ima v možganih 30 lezij. "Največja je za mojim desnim očesom, zato me desno oko zelo boli," je rekla.

Slavna igralka že 22 let živi z multiplo sklerozo, bolezen je dolgo skrivala
Preberi še
Slavna igralka že 22 let živi z multiplo sklerozo, bolezen je dolgo skrivala

Čeprav njen vid ni okvarjen, je priznala, da je njeno premikanje oteženo. Napredovanje medicine sicer pomaga bolnikom z multiplo sklerozo živeti dlje, vendar Christina poudarja, da ni 100-odstotno prepričana, da bo čez 10 let sploh še tu.

"Iskreno povedano, ne uživam v življenju. Ne uživam več v stvareh. Če pride nekdo k meni in se z mano pogovarja, mi je to všeč. Uživam v tem. Če pa kdo pride in reče, greva na sprehod ali greva na kavo, ne bom uživala," je iskreno povedala 52-letna igralka in dodala:

7 znakov, da imate travme iz otroštva
Preberi še
7 znakov, da imate travme iz otroštva

"Trenutno sem v depresiji, ki je nisem občutila že leta. Vsega me je malo strah, počutim pa se, kakor da sem že celo večnost ujeta v temi. Že dolgo časa, odkar so mi postavili diagnozo, se izogibam terapiji, ker se bojim, da ne bom mogla nehati jokati," je iskreno dodala.

Christina Applegate s hčerko
Christina Applegate s hčerko FOTO: AP

K izboljšanju tega pa prav gotovo ni pripomogla novica, ki jo je razkrila v novi epizodi svojega podkasta 'MeSsy'. V goste je prišla njena 13-letna hčerka Sadie, s katero sta se pogovarjali o zdravstvenih težavah, in Sadie je razkrila, da so ji nedavno diagnosticirali POTS, sindrom posturalne ortostatske tahikardije.

Umrl je legendarni igralec, nastopil je v več kot 200 vlogah
Preberi še
Umrl je legendarni igralec, nastopil je v več kot 200 vlogah

"Imam nekaj, kar se imenuje POTS. Ne vem, kaj točno je, vendar je povezano z avtonomnim živčnim sistemom in vpliva na srce. Ko vstanem, se mi vrti, noge mi odpovedujejo in počutim se, kot da se bom onesvestila," je povedala Sadie.

"Žal mi je za to, srček. Zelo mi je žal. Žalostna sem, a te imam rada in vem, da boš v redu. Tukaj sem zate in verjamem vate. In hvala, da si govorila o tem," ji je odvrnila Christina.

Slavni igralec umrl po težki bitki z rakom
Preberi še
Slavni igralec umrl po težki bitki z rakom

POTS je kronična bolezen, ki prizadene avtonomni živčni sistem in krvni obtok. Zaradi tega ljudje, ki trpijo za POTS, občutijo nenaden porast srčnega utripa, ko vstanejo ali sedejo. Med simptomi so omedlevice, pozabljivost, težave s koncentracijo, palpitacije in hiter srčni utrip, izčrpanost ter utrujenost.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487