Moskisvet.com
David Beckham Wimbledon

Novice

Beckham je ženo pustil doma in na Wimbledon raje vzel njo

E.R.
03. 07. 2024 09.33
0

David Beckham vsako leto obišče Wimbledon in tudi letos ni bilo nič drugače. Z izjemo tega, da tokrat tja ni prišel s svojo ženo Victorio ...

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Upokojeni nogometaš David Beckham tudi letos ni želel izpustiti Wimbledona, kjer so ga prvi dan slikali v družbi ene najpomembnejših žensk v njegovem življenju. Slavni 49-letni Britanec je na tribunah užival s svojo mamo Sandro Georgino West, s katero sta si zelo blizu in pogosto poudarja, koliko mu pomeni. Fotografi so ju ujeli v kraljevi loži med ogledom dvoboja med Britanko Emmo Raducanu, katere oboževalec je David, in Rusinjo Ekaterino Alexandrovo.

Toliko bo letos zaslužil zmagovalec Wimbledona
Preberi še
Toliko bo letos zaslužil zmagovalec Wimbledona

"David in njegova mama se vsako leto trudita skupaj obiskati tekme. Zelo sta si blizu, imata poseben odnos in oba uživata v tenisu," je pred turnirjem za Daily Mail povedal Davidov prijatelj, ki je želel ostati neimenovan.

In to ni edino, česar se veseli upokojeni kapetan angleške nogometne reprezentance, saj bosta te dni z ženo Victorio Beckham z vrsto praznovanj obeležila 25. obletnico poroke. Četrt stoletja zakona bosta najprej proslavila v družinskem krogu, s sinovi Brooklynom, Romeom, Cruzom in hčerko Harper , nato pa bo sledilo slavje, v katerem bosta uživala sama. 

Svoj 50. rojstni dan je praznovala samo v nedrčku
Preberi še
Svoj 50. rojstni dan je praznovala samo v nedrčku

David in Victoria sta si izmenjala zaobljube 4. julija 1999 na slovesnosti, polni slavnih, na gradu Luttrellstown blizu Dublina in mnogi se še vedno spominjajo, kako sta po poročnem obredu sedela na zlatih prestolih v ujemajočih se vijoličnih oblekah.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Davidu je vedno bilo mar, kaj obleče in kako, z leti si je tako pridobil naziv modna ikona, pred kratkim pa je podpisal več kot milijon evrov vredno pogodbo z modno hišo Hugo Boss kot njen novi ambasador. To pa ni edini donosen posel, ki ga je nekdanji nogometaš sklenil v zadnjem času, saj je pred tem sodeloval s Stella Artois in kavo Nespresso, prejšnji mesec pa je bil imenovan tudi za ambasadorja Kraljeve fundacije, potem ko ga je s kraljem Karlom III. zbližala ljubezen do pridelave medu in čebelarstva.

David Beckham obiskal kralja, imela sta nenavadno debato
Preberi še
David Beckham obiskal kralja, imela sta nenavadno debato

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492