Moskisvet.com
Kate Middleton

Novice

Sedaj lahko tudi vi spoznate Kate Middleton

E.R.
23. 07. 2024 01.30
0

Najbolj priljubljeni britanski kraljevi par ponuja enemu srečnežu možnost, da ju dodobra spozna. Pri čemer pa mora ta nujno izpolniti le en pogoj.

Princ William (42) in  Kate Middleton (42) sta na uradni spletni strani kraljeve družine objavila oglas, namenjen vsem iskalcem zaposlitve. Kraljevi par namreč išče novega člana svojega osebja, našteli pa so tudi vse veščine, ki jih mora ta imeti, da bi lahko delal pri njih. Eno so še posebej izpostavili.

Takšen naziv imata Kate Middleton in princ William na Škotskem
Preberi še
Takšen naziv imata Kate Middleton in princ William na Škotskem

Poleg komunikacijskih in organizacijskih veščin je potrebno odlično znanje valižanščine. 

Kate Middleton in princ William s svojimi otroci.
Kate Middleton in princ William s svojimi otroci. FOTO: Profimedia

"Pomočnik zasebnega sekretarja za Wales in Združeno kraljestvo bo vodil načrtovanje in izvajanje večine javnih obveznosti TRH v Walesu, na Škotskem in Severnem Irskem ter prispeval k razvoju gospodinjske strategije za čim večji učinek v državah članicah Združenega kraljestva s posebnim poudarkom na Walesu ... Izjemno pomembno je, da kandidat dobro govori valižanski jezik, zaželeno pa je tudi, da se zna tudi pisno izražati," piše v oglasu.

Kate Middleton v vlogi navijačice? To morate videti
Preberi še
Kate Middleton v vlogi navijačice? To morate videti

Mimogrede, valižanščina je najstarejši jezik v Veliki Britaniji, obstaja že več kot 4000 let. Ni ga lahko usvojiti, poudarjajo tuji mediji.

"Pričakuje se proaktiven, praktičen pristop k delu v majhni in spretni ekipi ter dobro poznavanje valižanskih skupnosti, delovnih mest, vlade in poslovanja," še navaja oglas. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549