Moskisvet.com
nixon kate walsh

Film/tv

Zaslovela je z vlogo v kultni seriji, danes je zaročena s kmetom

E.R.
17. 10. 2024 02.00
0

Igralka, ki je pred 20 leti zaslovela z vlogo v kultni seriji Talenti v belem, se stara kot vino, ob tem pa uživa v družbi svojega srčnega izbranca.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka, ki je svetovno slavo požela s sodelovanjem v najdlje trajajoči telelvizijski seriji Talenti v belem (Grey's Anatomy) pred 20 leti,  je še danes prava lepotica! Je ena redkih zvezdic, ki prisega na naravno lepoto in tudi pri 57  ponosno razkazuje svoje naravno telo. Je pravi dokaz, da se lepota skriva tudi v nepopolnosti!

Kate Walsh je bila fotografirana z zaročencem Andrewom Nixonom na plaži v Avstraliji, kamor se je pred nekaj leti preselila iz Amerike. Parček so fotografirali, kako se zabava na soncu, 57-letna Kate pa je ohranila nasmeh na obrazu, ko je v zelenem nedrčku ponosno razkazovala svoje obline in naravno telo.

Igralka, ki je  poleg že omenjene serije nastopila tudi v številnih drugih, kot so "Emily in Paris", "13 Reasons Why", "The Umbrella Academy" je povsem po naključju med javljanjem v živo na svojem profilu na Instagramu razkrila, da se je zaročila z Andrewom. Z glavo naslonjeno na roko je pokazala ogromen diamant na roki, nato pa je v kader vstopil njen zaročenec, ki je v smehu mahal gledalcem.

Njena kolegicaa Amy Brennan, ki je bila prav tako pristona med javljanjem v živo, je dejala: "Pravkar vam je razkrila, da je zaročena z njim!", in ko je Nixon tiho odšel, je Kate le potrdila: "Ja, pravkar sem razkrila, da sem se zaročila.''

Andrew Nixon je uspešen kmetovalec, govorice o njunem razmerju pa so se začele v začetku lanskega leta. Spoznala naj bi se na križarjenju in trenutno živita skupaj v Perthu v Avstraliji. Zvezdnica  se je tja preselila iz Kalifornije oziroma je bila tam prisiljen ostati po zaprtju meja zaradi koronavirusa marca 2020.

"Najprej nisem mogla domov in zdaj, ko lahko, se nočem vrniti. Moja lastna mati, ki je stara 86 let, mi govori, naj se ne vrnem, ker živimo v težkih časih," je Kate povedala za The Daily Telegraph.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607