Moskisvet.com
Princ William

Novice

Princ William priznal: "Jaz ne morem zdržati celo noč"

E.R.
16. 10. 2024 02.00
0

Ko je izrekel ta stavek, so bile vse oči uprte v Kate Middleton, kraljici Camilli pa je bilo vidno neprijetno.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ta stavek princa Williama je imel velik odmev. Te besede je izrekel nepričakovano in takoj, ko jih je delil z javnostjo, so se oči uprle v njegovo ženo Kate Middleton.

Vse se je zgodilo na koncertu ob kronanju britanskega kralja Karla III., v Windsorju leta 2023. Princ William je imel govor, potem ko je slavni pevec Lionel Richie izvedel skladbo "All Night Long".

Toliko denarja je v enem letu zaslužil princ William
Preberi še
Toliko denarja je v enem letu zaslužil princ William

"Hvala vsem, da ste nam omogočili ta poseben večer. Rad bi povedal nekaj besed o svojem očetu in zakaj verjamem, da je ta vikend tako poseben. Ampak brez skrbi. V nasprotju z Lionelom jaz ne morem zdržati celo noč," je dejal princ William in nasmejal vse.

Posnetek so komentirali tudi na družbenih omrežjih, zato so nekateri ocenili, da kraljica Camilla, ki je bila v občinstvu z možem, ni razumela šale in to jo je spravilo v zadrego. Kralj Karel III. in Kate Middleton sta mislila drugače in se ves čas smehljala.

Strokovnjakinja za govorico telesa Judy James je pojasnila potezo princa Williama: "To je naredil namerno, vidi se resnost na njegovem obrazu, ko je začel govor, vendar je hotel občinstvo pripraviti na to, kar sledi, z uvodno šalo. Ženina reakcija na šalo je iskrena, spogledljiva in neprecenljiva, podelila pa jo je iskreno."

Zato vsi zaskrbljeno gledajo v roke Kate Middleton
Preberi še
Zato vsi zaskrbljeno gledajo v roke Kate Middleton

Valižanska princesa in princ William, ki sta poročena od leta 2011, se med takšnimi smešnimi situacijami ne ustrašita. Kate Middleton se je po končanem procesu kemoterapije zdaj vrnila k svojim dolžnostim, vsi podporniki pa se nadejajo, da bo v prihodnje v njihovi družini več smeha. 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607