Moskisvet.com
Dianne Wiest

Novice

To je najlepša ženska vseh časov

E.R.
16. 10. 2024 03.30
1

Tako vsaj meni eden največjih zvezdnikov filmske industrije.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Eden največjih zvezdnikov filmske industrije Brad Pitt trdi, da najboljši igralci niso vedno tisti, ki bi jih lahko oklicali za seks simbole. Kljub temu da je nastopal ob legendarnih igralcih in igralkah, kot so Leonardo DiCaprio, Julia Roberts in da je v zvezi s čudovito Ines de Ramon, Pitt meni, da je videz ključen le za "prvi vtis" in ni pomemben pri ocenjevanju talenta.

Brad Pitt
Brad Pitt FOTO: Profimedia

V intervjuju za Tiger Beat leta 1996 je Brad Pitt razkril, da je "zelo malo moških", ki jih spoštuje in ki bi jih umestil na svoj seznam najljubših igralcev v filmski industriji.

"Starejše filme cenim, ker prikazujejo moškega, ki se bori za svoja načela. Kot denimo Robert Redford. Drugi moški so si prizadevali, da bi bili kot on, ženske pa so si želele, da bi bili vsi moški takšni," je dejal Pitt.

Medtem, ko je snemal film, je izvedel skrajno žalostno novico
Preberi še
Medtem, ko je snemal film, je izvedel skrajno žalostno novico

Kljub temu da se zdi, da ima videz v zvezdniških krogih veliko vlogo, Brad Pitt meni, da največje zvezde niso vedno tisto, čemur bi rekli "seks simboli", poroča Index.hr.

"Ko vidite osebo, ali se osredotočite le na njen videz? To je le prvi vtis. Ko ti nekdo ne pade takoj v oči, ampak se z njim pozneje pogovarjaš, lahko postane najlepši človek na svetu," je pojasnil.

Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina
Preberi še
Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina

Igralec poudarja, da lepota ni vedno vezana na klasična merila, razkril pa je tudi, katera igralka mu je najlepša.

"Povedal vam bom, katera je moja najljubša igralka: Dianne Wiest. A vi ji ne bi rekli seks simbol. Vendar pa je Dianne Wiest zame najlepša ženska na platnu," je razkril Brad.

Tako zaključuje, da prava lepota izvira iz talenta in osebnosti, ne le videza.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607