Moskisvet.com
Jennifer Grey v filmu Umazani ples

Film/tv

Se je spomnite? Tako je vroča zvezdnica videti danes

E.R.
16. 10. 2024 02.30
0

Ena največjih zvezd 80. let prejšnjega stoletja, ki je zaslovela z vlogo v filmu Umazani ples, je na rdeči preprogi oboževalce presenetila s svojim videzom.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka Jennifer Grey, zvezda filma Umazani ples (Dirty Dancing), je presenetila oboževalce s svojim nastopom na rdeči preprogi med filmskim festivalom v Londonu. Zvezdnica 80. let je navdušila s svojim mladostnim videzom, ki ga je še dodatno podkrepil globok izrez.

Čeprav je s svojim prihodom razveselila številne oboževalce, so nekateri komentirali, da je igralka videti neprepoznavna. 

Jennifer se je festivala sicer udeležila z namenom predstavitve filma "A Real Pain".

Slavna igralka se je spomnila tudi svoje legendarne vloge Baby v kultnem filmu Umazani ples pred dvema letoma, pa tudi svojega dela s Patrickom Swayzejem. Nato je razkrila, da se ji je Patrick opravičil za svoje obnašanje med njunimi vajami za film. Povedala je, da je zaradi njegovega odnosa rotila producente, naj ga vržejo s snemanja, in ko je Swayze izvedel za to, se je iskreno pokesal.

"Potegnil me je na hodnik in rekel: 'Rad te imam, tako mi je žal. Vem, da ne želiš, da delam pri tem filmu. In imel je solze v očeh,'" je razkrila.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607