Moskisvet.com
Katja Ajster - Kataya

Novice

28-letna Slovenka draži s svojimi oblinami ...

N.J.
02. 09. 2014 08.00
41

Slovenska estradnica je že večkrat dokazala, da ji golota ni tuja, a tokrat je presegla vsa pričakovanja!

Zadnjih nekaj fotografij, ki jih je objavila na Facebook profilu, je prava poslastica za moške oči. Na eni fotografiji je na vseh štirih in kaže svojo napeto zadnjico, na drugih dveh leži na postelji ... Ni kaj, njen 'novi' način promocije je prav zanimiv!

Pevka Katja Ajster, ki ustvarja poid imenom Kataya, se te dni mudi v Santa Monici, kjer očitno več kot uživa. Pod fotografijo, na kateri je oblečena v črne hlačke in črn top se je zahvalila svojemu prijatelju. "Zasluge za fotografijo gredo mojemu čudovitemu producentu, vokalistu, pianistu in prijatelju Davidu H.," je zapisala.

Kataya je v preteklosti sicer že večkrat povedala, da se ji golota ne zdi prav nič spornega. Na svojem Facebook profilu se je pred časom na kritike zaradi golih objav odzvala s temi besedami: "Kajne? Če objavi Rihanna, je seksi, če to naredi Severina je odlično. Če se tako izpostavi naša pevka in izvajalka ... Potem pa padajo kritike. Lajk, če se strinjaš z mano?"

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616