Moskisvet.com
Sabinina fotografija je navdušila moški del občinstva.

Novice

Je znana Slovenka res prevroča?

U.S.
11. 03. 2013 10.37
15

Na eni od zadnjih fotografij, ki jih je Sabina Remar objavila na Facebooku, je lepotička zelo zapeljivo pozirala. Eden od njenih oboževalcev je menil, da je temnolaska kar (pre)vroča. Ste enakega mnenja tudi vi? Pri Sabini smo preverili, ali ji tovrstni komplimenti laskajo in kako se pusti zapeljati.

Sabinina fotografija je navdušila moški del občinstva.
Sabinina fotografija je navdušila moški del občinstva. FOTO: Facebook

Sabina Remar je že dlje časa srečna v objemu Tomaža Kralja, a dejstvo je, da tudi njej prija, če jo pohvalijo. "Vsak od nas, tudi moški, rad sliši kakšen lep kompliment. Seveda pa moramo biti toliko prizemljeni, da znamo oceniti, kdaj je le-ta iskren oziroma resničen in kdaj ne," je odziv svojih oboževalcev komentirala lepotička, ki jo le redkokdo s svojimi besedami spravi v nelagoden položaj. "Znam sprejemati tako pozitivno kot tudi negativno kritiko. Če nisi sposoben sprejemati in se soočiti z obojim, potem nimaš možnosti postati boljši oziroma se osebnostno razvijati. Skratka tovrstni komentarji me redko spravijo v zadrego."

S komplimenti ni skoparil ...

Kaj pa Tomaž? Jo je tudi on "zapeljal" z besedami, ko sta se spoznala? "Tomaž s komplimenti ni skoparil, to je res. Vendar zgolj s sladkimi besedami me nihče ne more zapeljati, dejanja povedo veliko več," nam je razkrila Sabina, ki pri moškem najprej opazi njegove oči in nasmeh. "To mi ogromno pove o človeku samem."

Poti se z osebnim trenerjem

Lepotička se že intenzivno pripravlja na poletje. Odločila se je za spremembo življenjskega stila. "Včasih je zelo težko disciplinirano slediti vsakodnevnim novim zadanim ciljem. Ampak zavedam se, da bo vsak dan lažji in da bodo te spremembe hitro postale dobra navada. Sicer pa redno treniram pri svojem osebnem trenerju, ki mi svetuje tudi pri sestavi zdravih in kvalitetnih obrokov za dosego želene telesne kondicije. Moram pa dodati, da ljudje prevečkrat zanemarimo dejstvo, da je pri vsaki naporni in redni telovadbi prav pravilna prehrana tista, ki je najpomembnejša," je povedala manekenka, ki rada živi kakovostno in polno življenje. "Ne obremenjujem se s svojimi razvadami in 'sladkimi grehi', ki nam posledično polepšajo naš vsakdan."

Za svoje izklesano telo trdo gara.
Za svoje izklesano telo trdo gara. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616