Moskisvet.com
Pripisovali so ji številne romance. Srečo pa je našla v objemu Šveda.

Novice

Se bo slekla še ena znana Slovenka?

U.S.
15. 03. 2013 15.36
28

Pevki Maji Keuc se je življenje, odkar je sodelovala v oddaji Slovenija ima talent, korenito spremenilo. Čez noč je postala prepoznavna in s tem se je njena glasbena kariera šele dobro začela. Hitro pa je spoznala tudi temnejšo plat slave. Znašla se je na naslovnicah revij. Vsi so o njej želeli vedeti vse. Snubili pa so jo tudi, da se sleče za priznano moško revijo. Kaj jim je odgovorila?

Maja Keuc je hitro spoznala dobro in slabo plat medijske prepoznavnosti.
Maja Keuc je hitro spoznala dobro in slabo plat medijske prepoznavnosti. FOTO: osebni arhiv
Z Majo Keuc, finalistko oddaje Slovenija ima talent, smo se pogovarjali o tem, kako se je njeno življenje po nastopih v omenjeni oddaji spremenilo. Obetavna pevka, za katero bomo v prihodnosti zagotovo še slišali, nam je priznala, da se je srečevala z različnimi zlobnimi govoricami, da je prejela kar nekaj nespodobnih povabil, da pa si jo je na naslovnici zaželela tudi priljubljena moška revija – golo, seveda!

Prvo avdicijsko oddajo Slovenija ima talent si lahko ogledate to nedeljo, 17. marca, ob 20.00 na POP TV. Izbrane nastope z avdicij pa si oglejte kar takoj. Samo na VOYO!
Kako se je življenje spremenilo, odkar si sodelovala v oddaji Slovenija ima talent?
Popolnoma se mi je spremenilo! Še en dokaz, da nikoli ne moreš čisto predvidevati, kaj se ti bo zgodilo. Ker nisem pričakovala takšne spremembe, sem morala hkrati prilagajati določene stvari in se učiti o glasbenem svetu in svetu medijev, ko sem že bila čez noč v tem. Odprla so se mi vsa vrata v glasbeni svet v Sloveniji in mi dala tudi možnost, da so me povabili na Emo, kjer sem pozneje zmagala. Vse to me je še dodatno vzpodbudilo, da sem se preselila v tujino, kjer študiram in počasi gradim kariero, ki si jo želim.

Kot dokaj nova glasbenica na slovenski sceni si izkusila že marsikaj ... Te je pisanje medijev kdaj posebej prizadelo?
Seveda me je. Še posebej na začetku, saj tega niti slučajno nisi navajen in potrebuješ čas, da zares dojameš, da si od zdaj naprej javna oseba. Prizadele so me napačne govorice in različni posegi v moje zasebno življenje, vendar sem se sčasoma na to navadila in se iz tega tudi veliko naučila. Vsekakor so mediji zelo pomemben del v glasbenem svetu in marsikdaj brez njih ljudem ne bi mogla sporočiti, kar sem želela.

Pripisovali so ji številne romance. Srečo pa je našla v objemu Šveda.
Pripisovali so ji številne romance. Srečo pa je našla v objemu Šveda. FOTO: Dejan Nikolič
Kaj je bila največja laž, ki so jo zapisali o tebi?
Velikokrat so me povezali s kom, ki sem mu samo dala roko, in sva že bila par. Po resnici povedano se tudi več ne spomnim vsega, kar me je razburilo, saj sem po nekem obdobju nehala brati trače o sebi.

Si trenutno srečna?
Sem.

Kot vemo, si že nekaj časa v zvezi s pevcem švedske skupine Dirty Loops Jonahom Nillsonom. Kako vama uspeva zveza na daljavo?
Izjemno dobro. Predvsem sva se naučila potrpeti in ceniti trenutke, ko sva skupaj. Sama sem mnenja, da te v življenju samo enkrat doleti občutek, ko preprosto veš, to je to. Sama sem takšna oseba, da kadar začutim, da je nekaj resnično vredno in pravo, sem za to pripravljena marsikaj storiti in se potruditi. Ljudje bodo rekli; mlada je še, saj ne ve, kaj govori. Nikoli ne veš, kdaj boš spoznal svojo sorodno dušo, zato ni primernih let. Nekateri pa je tudi nikoli ne bodo, predvsem ker napačno gledajo na te stvari.

Med študenti na fakulteti, ki jo obiskuješ v Rotterdamu, pa ni nikogar, ki bi te posebej očaral?
V drugih ljudeh iščem samo prijetnost in prijateljstvo, zato tudi nikogar drugega ne jemljem na drugačen način.

Gole na naslovnici revije ne bomo videli.
Gole na naslovnici revije ne bomo videli. FOTO: osebni arhiv
Si kdaj dobila kakšno nespodobno povabilo?
Seveda. Ponavadi se nanj sploh nisem odzvala.

So te kdaj snubili, da bi se pred fotoaparatom razgalila?
Kar nekaj časa so me snubili pri neki moški reviji. Nimam nič proti lepim dekletom in lepim, okusnim slikam, vendar sama nisem ta tip človeka, ki bi mu bilo to prijetno ali potrebno.

Kakšno je tvoje stališče do tovrstnega poziranja?
Kot sem že povedala, proti temu nisem negativno nastrojena. Menim, da je človeško telo zelo lepo in imamo vsi v sebi erotiko, ker smo čutna bitja. Vsi radi pogledamo nekoga, ki lepo izgleda. Si človek za to ali pa nisi. Nekomu se ni problem sleči in sprejeti, da ga gleda cela Slovenija, nekomu pa to še na misel ne pride.

Boš tudi letos spremljala šov?
Tukaj (op. a. na Nizozemskem) nimam televizije, ker je več ne gledam. Si bom pa ogledala kakšno oddajo, ko bom doma, v Sloveniji. Kaj si lahko obetamo? To je težko reči, upam pa, da nekoga resnično dobrega in drugačnega, ki bo tudi vedel, kako to izkoristiti naprej.

Kaj bi svetovala kandidatom, ki se bodo v živo predstavili Sloveniji?
Dobro razmislite, kaj je vaše poslanstvo in kako ga boste predstavili celotni Sloveniji. Mislite tudi korak naprej in predvsem vzemite to kot zabavo in ne prevelik stres. Stres še pride! (smeh) Ne potrebuješ pa zmage, da lahko po koncu oddaje nadaljuješ svojo pot.

Pasica najava 1. oddaje Slovenija ima talent
Pasica najava 1. oddaje Slovenija ima talent FOTO: POP TV

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549