Moskisvet.com
trump macron

Novice

Kakšna Melanijina roka; vsi govorijo o tem!

STA/N.J.
25. 04. 2018 10.52
0

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania sta gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in soprogo Brigitte. Ne le Melanijina roka, o kateri je (znova) govora, ker naj ne bi želela prijeti moža; tokrat je slavo požela še ena Trumpova poteza.

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je v času državniškega obiska francoskega kolega nenehno poudarjal, kako dobre odnose imata z Emmanuelom Macronom, je to dokazal tudi z dejanjem. Macronu je pred kamerami s suknjiča očistil sledi prhljaja in dejal, da je sedaj popoln. Trump je dejal, da mu je veliko čast, da je prišel in zagotovil, da imata poseben odnos. "V bistvu bom spravil stran tale majhen košček prhljaja," je dejal Trump in frcnil z Macronovega suknjiča bel prah. Macronov nasmeh je zamrznil, Trump pa je dodal, da je šlo za majhen košček. "Moramo ga narediti popolnega. Sedaj je popoln," je dejal Trump.

Zanimivo, pri obeh predsedniških parih precej izstopa starostna razlika: Medtem ko ima Donald ob sebi 24 let mlajšo soprogo, ima Emmanuel kar 25 let starejšo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616