Moskisvet.com
Ivanka Trump

Novice

Tako v Beli hiši kličejo Ivanko Trump!

Ma.K.
04. 09. 2017 17.52
21

Čeprav ji tega nikoli ne bi povedali v obraz, naj bi imelo osebje in zaposleni njenega očeta, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, precej slabo mnenje o njegovi hčerki Ivanki. Motila naj bi jih že njena prisotnost v Beli hiši, saj ni bila izvoljena s strani prestavnikov naroda, ob tem pa naj bi se še obnašala kot ...

Flynn, Dubke, Shaub, Corallo, Spicer, Priebus, Scaramucci, Bannon, Gorka – seznam ljudi, ki so v kratkem času vladavine aktualnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa zapustili Belo hišo, je vsak dan daljši. Preživeli uradniki Bele hiše so tako del vse manjše skupine in se zdijo kot frakcija, ki pa naj bi jih vodila prva hčerka Ivanka Trump ter njen soprog Jared Kushner. Poleg tega se v Beli hiši najaha še kopica vojaških častnikov, ki imajo sedaj civilne dolžnosti v Trumpovi administraciji.

Eden izmed nedanjih zaposlenih v Beli hiši je pred kratkim za Vanity Fair spregovoril o obnašanju predsednika in njegove hčerke. »Oprostite, ampak oni niso kraljeva družina in Ivanka ni nikakršna kraljeva princesa.« Prav vzdevek 'kraljeva princesa' naj bi se vse pogosteje slišal iz ust ljudi, ki so blizu Trumpovim, bil pa naj bi posledica negodovanja nad privilegiji in vlogo, ki jo Ivanja dobiva na mednarodni politični sceni, čeprav si naj tega s svojim političnim udejstovanjem, odločitvami in angažiranostjo ne bi zaslužila, niti ni bila za to izbrana s strani predstavnikov ameriškega naroda.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Skupina apolitičnih družinskih članov, ki sprejema vse odločitve

V Beli hiši se govori, da ima nadimek princese več opraviti z nepotizmom kot pa s statusom denimo britanske princese Anne (hčerke kraljice Elizabete in princa Philipa). A tisti, ki se s tem vzdevkom rogajo lepi in bogati Ivanki, bi se morali paziti, saj zna postati Donald zelo agresiven in obrambno nastrojen, ko se kdo loti njegove družine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na srečanju dvajsetih najbolj razvitih držav G20, kjer je Ivanka nekaj časa zavzela mesto svojega očeta za omizjem ter si s tem nabrala precej ostrih kritik javnosti na račun tega, je Donald njej v bran rekel: »Če ne bi bila moja hčerka, bi bilo njeno življenje veliko lažje in prijetnejše. To je edina 'slaba' stvar, ki ji jo lahko zamerim.«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot je razkril nekdanji zaposleni v Zahodnem krilu, Jared in Ivanka prav gotovo nista priljubljena, niti v javnosti, niti v Beli hiši. »Nič ne moti delovnega procesa in odvrača pozornost ter oddaljuje od prvotnih nalog bolj, kot množica neumnih apolitičnih članov družine, ki sprejemajo vse odločitve. In večina teh odločitev je za ameriški narod še kako pomembnih, kar me najbolj skrbi,« je dejal nekdanji uradnik Bele hiše.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616