Moskisvet.com
Stormy Daniels

Novice

Tako 'trpi' Trumpova?

N.J.
13. 03. 2018 10.08
5

Medtem ko se zgodba med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in pornoigralko Stormy Daniels zapleta, češ da je tarča groženj in ustrahovanj, ona očitno več kot sproščeno opravlja svoje delo ...

Stormy Daniels
Stormy Daniels FOTO: Profimedia
Paparaci so jo posneli med delom v nočnem klubu Solid Gold v Pompano Beach na Floridi, kjer ni bila videti ravno pod stresom, ko je s svojim oprsjem 'dušila' goste, ki so jih zatikali bankovce za perilo.

PREBERITE: Vsako nezaželeno 'šlatanje' je spolno nadlegovanje

Danielsova, ki jo je širša javnost spoznala po izbruhu domnevne afere s Trumpom, je sicer nedavno napovedala tožbo ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu. Za vložitev tožbe se je odločila zaradi sporne pogodbe o molku, ki jo je podpisala v zameno za 130.000 dolarjev (105.630 evrov). Danielsova v tožbi navaja, da je pogodba o molku neveljavna, ker je Trump nikoli ni podpisal. Za molk naj bi ji icer plačeval Trumpov odvetnik Michael Cohen, ki naj bi Danielsovo, kot trdi, ustrahoval.

PREBERITE: Taka je tipična ljubica!

Danielsova naj bi imela razmerje s Trumpom leta 2006, ko je bila Melania Trump,  danes prva dama ZDA noseča. Leta 2016 je želela o tem javno spregovoriti, Cohen pa naj bi jo ustrahoval in prisilil v podpis pogodbe, s katero se je zavezala, da bo v zameno za denar molčala. Tisti trenutek se ji je zdel prikladen za deliti svoje intimne trenutke z javnostjo, ker se je tedaj Trump ravno znašel sredi škandala, ko je v javnost prišel posnetek, v katerem se je hvalil, da lahko z ženskami počne, kar želi. Cohen je za transakcijo ustanovil posebno podjetje, Danielsova in Trump pa sta bila deležnika pogodbe pod psevdonimom. Trump je bil David Dennison, Danielsova pa Peggy Peterson. Težava je sedaj v tem, da "David Dennison" ni podpisal pogodbe in tožba Danielsove na podlagi tega zahteva njeno razveljavitev.

Stormy Daniels
Stormy Daniels FOTO: Profimedia
Stormy Daniels
Stormy Daniels FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616