Moskisvet.com
Prostitucija

Novice

Bonifica: Umrl med seksom s prostitutko

N.J.
11. 08. 2014 14.17
13

Na ulici Bonifica v italijanskem mestu Ascoli Piceno, ki slovi po kraljicah noči, je bilo srečanje s prostitutko za 60-letnika tragično.

Prostitutka
Prostitutka FOTO: Reuters

Kot poročajo italijanski mediji, je moški med seksom s prostitutko začutil bolečino v predelu srca, nato pa po koncu odnosa umrl. Šlo naj bi za okoli 60 let starega moškega, ki naj bi po prvih ocenah umrl zaradi infarkta. Mrtvega so našli naslednje jutro v njegovem avtomobilu. Kot poročajo mediji, je bil napol gol.

Prostitucija
Prostitucija FOTO: YouTube

Alarm je zagnal naključni mimoidoči, ki je zagledal moškega, ki je bil v avtomobilu ves sključen. Na kraj dogodka so prispeli carabinieri in reševalci, ki pa mu niso mogli več pomagati in so ga razglasili za mrtvega.

V roku nekaj minut so izsledili tudi kdo je prostitutka, s katero je preživel zadnje sekunda svojega življenja in tako so prišli do podatkov, na podlagi katerih so sestavili celotno zgodbo.

Dopuščajo možnost, da smrt ni nastopila po odnosu, temveč med odnosom, zaradi česar bi se lahko prostitutka prestrašila in zbežala s kraja dogodka. Kdaj točno je umrl, bo pokazala obdukcija.

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616