Moskisvet.com
image (28)

Novice

Poskrbela je za škandal!

J.V.
14. 07. 2014 14.29
16

Po sedmih mesecih preiskave so končno rešili umor 51-letnega Forresta Hayesa, ki ga je na njegovi luksuzni jahti, s prevelikim odmerkom heroina, umorila prostitutka.

Škandalozni umor direktorja Googla je zadnje mesece polnil naslovnice svetovnih medijev, ki sedaj poročajo, da je policiji končno uspelo rešiti njegov umor. Spomnimo, lani novembra so njegovo truplo našli na njegovi 15-metrski jahti v Kaliforniji.

Preiskava je razkrila, da se je milijonar videval s prostitutko Alix Tichelman, ki jo je spoznal preko interneta. Na večer, ki sta ga preživljala skupaj, je ta s seboj prinesla heroin in mu ga vbrizgala, prevelika doza pa ga je na mestu ubila. Kot so pokazale kamere je Alix njegovo umiranje le mirno opazovala in hladnokrvno spila svoj kozarec vina.

Ker se na posnetkih ni dobro videlo, kdo je temnolasa ženska, je preiskava trajala nekaj mesecev, Alix pa so končno aretirali 4. Julija, ko so jo ujeli v eni od hotelskih sob, kjer jo je čakal klient. Obtožili so je preprodaje drog, prostitucije in umora prve stopnje ter njeno varščino določili na 1,5 milijona ameriških dolarjev.


 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549