Moskisvet.com
prostitutke in prostitucija - 8

Novice

Šok pri sosedih: 5000 evrov za mladoletnico!

N.J.
30. 10. 2013 11.40
10

5000 evrov na vikend, za seks z bogatimi strankami iz Rima. To so grozljive informacije, do katerih so se dokopali kriminalisti, ki so proučevali primer dveh najstnic, 14-letnice in 15-letnice, ki sta se prostituirali v rimskem okrožju Parioli. Zaradi razpečevanja prostitucije je osumljenih in priprtih pet oseb, med njimi tudi mati ene od deklic, zaslišanje pa jih čaka jutri.

prostitutke in prostitucija - 8
prostitutke in prostitucija - 8 FOTO: Profimedia

14-letna in 15-letna deklica iz Rima sta bili običajni šolarki - a le podnevi. Sošolki sta se vse popoldneve in večere namreč prostituirali v majhnem pol-kletnem apartmaju v rimski četrti Parioli. Mama ene od deklic je nato zadevo prijavila policiji, ker je bila zaskrbljena zaradi nenadnih sprememb v obnašanju hčerke in njenih nepojasnjenih dohodkov. Karabinjerji so se takoj odzvali njenemu klicu na pomoč in odkrili grozljivo resnico, ki je razkrinkala tudi grozljivo početje matere druge deklice. Ta je namreč še kako dobro vedela, kaj počneta dekleti v prostem času in je njuno početje tudi odobravala in podpirala. Ne le to, del denarja, ki sta ga dekleti zaslužili, je v žep pospravila tudi sama.

Aretiranih je pet oseb

Policija je do sedaj aretirala pet oseb, tudi 43-letno mamo enega od deklet in 38-letnega moškega, ki je oddajal stanovanje, v katerem se je odvijalo ogabno početje. Moški je namreč bil zadolžen za usklajevanje srečanj med dekletoma in strankami, dogovori pa so se sklepali preko spletne strani bacheca incontri.it, na kateri so deklici oglaševali kot polnoletni. Poleg matere in moškega, ki je oddajal stanovanje, je policija aretirala še 34-letnega in 35-letnega moškega, ki sta kontaktirala dekleti preko Facebooka in še enega moškega, ki je vedel za starost deklet in naj bi bil znan po tem, da je pogosto najemal 'baby-prostitutke', torej mladoletnice. Ta moški naj bi med drugim eni od deklet ponujal celo 1500 evrov za enega od videoposnetkov. Preiskava je bila v teku od začetka oktobra, dekleti pa naj bi se prostituirali že od maja. Denar sta porabili za luksuz, nekaj pa tudi za nakup mamil za lastno rabo.

5000 evrov na vikend

Skupina premožnih Rimjanov, med njimi tudi moški iz visokih položajev in ekonomisti, so bili za seks z mladoletnico pripravljeni plačati okoli 500 evrov, za cel vikend z dekletom pa so nekateri odšteli tudi 5000 evrov. Deklici sta stranke sprejemali večinoma v pol-kletnem majhnem stanovanju, srečanja pa so se odvijala tudi v drugih stanovanjih.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616