Moskisvet.com
Zahia Dehar - 1

Novice

Francoski nogometaši so množično 'obdelovali' mladoletnico

N.J.
16. 07. 2013 09.34
57

Nekdanja prostitutka in danes priljubljena francoska oblikovalka spodnjega perila ZAhia Dehar je v medijih zaslovela, tako kot večina starlet, s škandalom. Za njene spolne usluge so namreč plačevali francoski nogometaši - medtem ko je ona bila še mladoletna!

Danes 21-letna Zahia Dehar se je rodila v Alžiriji. Kljub temu, da ni znala francoskega jezika, se je pri 10 letih z mamo in mlajšim bratom preselila Francijo.

Zahia Dehar - 4
Zahia Dehar - 4 FOTO: Profimedia

Od prostitutke ...

Aprila 2009 pa je lepotička muslimanske vere zabredla v težave. V medije je namreč privrela novica, da so ji za seks plačevali priljubljeni nogometaši - med njimi francoska reprezentanta Franck Ribéry in Karim Benzema. In prav škandal je bil tisti, ki je lepotičko izstrelil med 'zvezde' - poleg njenega objavljanja provokativnih in seksi fotografij na Twitterju.

... do modne oblikovalke!

Ko je bila v središču pozornosti zaradi škandala, pa je Deharjeva izkoristila trenutek še za uresničevanje osebnega cilja. Od otroštva si je namreč želela postati manekenka in modna oblikovalka in sanje so se ji začele počasi uresničevati. Zaradi privlačnega videza in prepoznavnosti je najprej začela delati kot fotomodel, leta 2011 pa se je pojavila tudi na straneh španske različice V magazina. Delala je s priznanimi oblikovalci, med drugimi s Karlom Lagerfeldom, nato pa je oblikovala svojo lastno linijo spodnjega perila in lastno dišavo. Svojo prvo linijo je predstavila januarja 2012 na pariškem tednu mode, 3. julija letos pa je odprla svojo trgovino s spodnjim perilom v francoski prestolnici. Kakor koli že, mi vam ponujamo njene fotografije - nekaj jih je še iz časov, ko še ni imela svoje linije spodnjega perila ...
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578