Moskisvet.com
Justina Bieberja so v preteklosti že ujeli med zabavo s striptizetami ...

Novice

''Z Bieberjem sva seksala v vseh položajih!''

M.Č.
30. 10. 2013 08.58
63

Kanadski zvezdnik Justin Bieber se je v klubu v Panami nedavno zabaval z desetimi ženskami, izmed katerih ena trdi, da sta noč zaključila v postelji. Prostitutka, ki naj bi ji domnevno za usluge plačal 500 dolarjev (360 evrov), pravi, da je mladi Justin v postelji pravi moški.

Justina Bieberja so v preteklosti že ujeli med zabavo s striptizetami ...
Justina Bieberja so v preteklosti že ujeli med zabavo s striptizetami ... FOTO: Twitter

Justin Bieber se je nedavno mudil v Panami, od koder je pricurljala vest, da naj bi si privoščil divjo zabavo s prostitutkami. Tamkajšnji mediji pišejo celo, da je z eno izmed njih končal v postelji, česar pa za zdaj še niso potrdili z verodostojnimi informacijami.

Po trditvah lokalnih medijev naj bi se Justin zabaval v družbi desetih žensk, med njimi pa ena zatrjuje, da ji je za seks plačal 500 dolarjev, kar je približno 360 evrov. Pevec naj bi jo odpeljal do hotela, v katerem je bil nastanjen, nato naj bi kadila marihuano in se prepustila strastem. Gospodična, ki ji očitno godi medijska pozornost, naj bi razkrila še nekaj sočnih podrobnosti, med drugimi tudi to, da naj bi s pevcem seks trajal kar celo uro, da je njegov penis povprečne velikosti in da sta preizkusila več položajev. 

Na govorice, ki so se po spletu zelo hitro razširile, se je za enega od spletnih medijev odzval anonimen član pevčevega spremstva, ki je povedal, da so jih sicer spremljala dekleta, vendar le kot vodičke. Dodal je še, da pevec z nobeno izmed njih ni bil niti za trenutek sam in da gre za izmišljotine.

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616