Moskisvet.com
Prostitutka

Novice

Pijani Hrvat v spodnjicah bežal pred prostitutko

J.V.
15. 05. 2014 08.41
2

'Pridite hitro, moški v spodnjicah teče po cesti in kliče na pomoč,« se je glasil klic pretekli petek v jutranjih urah, ko je nekdo obvestil policijo o tem, kaj se je dogajalo pred njegovimi očmi na ulicah Milana. Novica o bizarnem incidentu pa se je v nekaj urah razširila tudi po spletu.

In kaj se je pravzaprav dogajalo? Napol goli 21-letni mladenič, ki prihaja iz Hrvaške in se ukvarja z manekenstvom, je po večeru, ki ga je preživel z 20-letno prostitutko, tekel po ulicah Milana in kričal na pomoč. Postal je namreč žrtev nasilnega vedenja mlade dame, ki ga fizično napadla in poškropila s solzivcem.

Ko so na prizorišče prispeli policisti jim je poskušal razložiti kaj se je zgodilo, gasilci pa so morali vdreti v stanovanje prostitutke, saj ta ni želela odpreti vrat. Ko se jim je le uspelo prebiti v stanovanje jih je 20-letnica napadla ter poskušala brcniti in ugrizniti.

»Spoznala sva se v diskoteki. Malo sva se pogovarjala in se poljubljala. Povabila me je k sebi domov in ko sva stopila čez vrata njenega stanovanja me je napadla s solzivcem. Drugega se ne spomnim,« je policiji pojasnil Hrvat. Prostitutko pa so odpeljali v psihiatrično kliniko.

Prostitutka
Prostitutka FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578