Moskisvet.com
Gwyneth Paltrow

Novice

Zvezdnica se ne sramuje svojega gozdička

J.V.
26. 11. 2013 07.54
10

Gwyneth Paltrow je ena izmed mnogih zvezdnic, ki prisegajo na naraven videz kar se tiče urejenosti intimnega trikotnika. Igralka je namreč že pred časom priznala, da se tam spodaj bolj poredko brije, kar pa njenega moža Chrisa Martina prav nič ne moti. Poraščenost je sodeč po najnovejših raziskavah všeč številnim moškim in zato se za njo odloča vedno več pripadnic nežejšega spola.

Če je bila še pred kratkim v modi boleča brazilska depilacija, pa je očitno sedaj vedno bolj priljubljen 'au naturel' videz, zaradi katerega se ženske vedno manj ukvarjajo z intimno pričesko. Gwyneth Paltrow je nad naravnim videzom svoje vagine navdušena že dalj časa in pravi, da je tam spodaj videti bolj rokersko.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow FOTO: Reuters

Moške poraščenost ne moti

Da je depilacija stvar preteklosti in da je na pohodu znova bolj gosto poraščen ženski gozdiček, kažejo tudi raziskave, ki so jih izvedli na portalu UK Medix. Kar 51% žensk, ki so v raziskavi sodelovale je namreč priznalo, da vedno manj časa posvečajo urejanju intimnega trikotnika, moški pa pravijo, da jim je naraven videz bolj všeč.

Na naravno prisega tudi Gaga

Gwyneth pa ni edina, ki je priznala, da prisega na naraven videz, tudi Lady Gaga je pred kratkim za promocijo svoje turneje naročila lutko s poraščenim intimnim predelom. K opuščanju depiliranja in britja ženske spodbuja tudi Caitlin Morgan, avtorica knjige Kako biti ženska, ki pravi, da ni treba, da vsaka ženska izgleda kot 'tipična plešasta porno zvezdnica'.

Nekatere so še vedno za gladko

Seveda pa veliko zvezdnic še vedno prisega na gladko, med njimi tudi Jennifer Aniston in Jennifer Love Hewitt, ki je šla celo tako daleč, da je svojo okrasila s posebnimi kristalčki. Ameriška starleta Coco pa je pred časom na svoje družabno omrežje celo objavila fotografijo kako se depilira.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578