Moskisvet.com
Tara Reid v bikiniju - 1

Novice

To so najgrše prsi v Hollywoodu!

J.V.
26. 11. 2013 07.55
23

Medtem ko je pri nas že zima, nekatere hollywoodske zvezdnice še vedno uživajo v poletju in svoja telesa razkazujejo v kopalkah. Ena od teh je tudi Tara Reid, ki je morda pred desetimi leti veljala za predmet poželenja, danes pa je njene obline zamenjala koščena postava. Ostale so le silikonske prsi …

38-letna igralka te dni uživa na plaži v Miamiju, kjer se je zvezdnici filma Ameriška pita pridružil tudi njen fant. Tega očitno ne motijo posledice, ki so jih na Tarinem telesu pustile številne lepotne operacije in zaradi katerih je danes videti vsaj deset let starejša. V modrem bikiniju je Tara pokazala svojo suhljato telo in koščene noge, bujno je ostalo le njeno silikonsko oprsje. Mediji so v zadnjem času večkrat namigovali, da naj bi se igralka znova borila z anoreksijo, a glede na to, da sta si s fantom na plaži privoščila veliko pico, se morda motijo.

Na njenem trebuhu se še danes vidijo posledice ponesrečene liposukcije in čeprav je oprsje morda njen največji adut, so ga pred leti označili za najgršega v Hollywoodu. „Na skoraj vseh internetnih straneh so moje prsi označili za najgrše na svetu,“ pravi zvezdnica, ki obžaluje lepotne posege, ki si jih je privoščila v preteklih letih.

Tara Reid v bikiniju - 2
Tara Reid v bikiniju - 2 FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578