Moskisvet.com
Nicole Kidman v filmu Hemingway and Gellhorn

Novice

Tako seksi zvezdnice še niste videli!

J.V.
18. 12. 2013 08.48
1

Hollywoodska zvezdnica Nicole Kidman je pred kratkim posnela novo reklamno kampanjo za znamko Jimmy Choo, fotografije, ki so nastale, pa so menda njene najbolj seksi do sedaj. Na njih avstralska igralka zagotovo ne kaže 46 let. Nicole je razkrila, da kljub višini prisega na visoke pete. „Rada obujem nekaj zelo visokega, saj se tako počutim najbolj seksi.“

Igralka Nicole Kidman velja za eno najlepših žensk na svetu, ki ji pri 46 letih še vedno uspeva izgledati odlično. To je dokazala, ko je pred kratkim pozirala za eno najnovejših modnih kampanj. Zvezdnica je v preteklosti že večkrat priznala, da ji golota ne povzroča nobenih težav in da jo jemlje kot del njenega posla. "Če sem povsem iskrena, golota na filmskem platnu ni nič posebnega, zato mi tudi slačenje pred kamerami ne povzroča večjih težav. Vedeti moraš, da je to, kar počneš, umetnost, in da si za to plačan, in ne zaradi svojih čustev," je priznala ameriškim medijem.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578