Moskisvet.com
Lucy Mecklenburgh - 2

Novice

Je to najbolj seksi 'belfie' letos?

J.V.
12. 12. 2013 16.04
8

Zvezdnica resničnostnega šova je svoje zveste oboževalce počastila z utrinki, ki so nastali na fotografiranju za koledar za prihajajoče leto. Očitno lahko pričakujemo še en seksi zvezdniški koledar, za katerega so se v zadnjem času odločile številne slavne lepotice.

Lucy Mecklenburgh mnogi poznajo kot zvezdnico resničnostnega šova The only way is Essex, sedaj pa bo postala tudi ena od lepotičk, ki so se odločile, da v novo leto vstopijo z lastnim koledarjem. Tako kot njene predhodnice je tudi Lucy pozirala v seksi pozah in pokazala svoje mamljive obline, njen koledar pa bo eden od tistih, ki jih enostavno morate imeti.

Med fotografijami, ki jih je seksi Britanka objavila na svojem Instagramu, je tudi fotografija njene sočne zadnjice in brez težav lahko rečemo, da gre za enega izmed najbolj seksi 'belfijev' letos. Tako so namreč čez lužo poimenovali trend, ki ga je sprožila ameriška starleta Kim Kardashian. 

Lucy Mecklenburgh - 2
Lucy Mecklenburgh - 2 FOTO: Instagram
Lucy Mecklenburgh - 3
Lucy Mecklenburgh - 3 FOTO: Instagram
Lucy Mecklenburgh - 1
Lucy Mecklenburgh - 1 FOTO: Instagram
Lucy Mecklenburgh - 4
Lucy Mecklenburgh - 4 FOTO: Instagram

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578