Moskisvet.com
Julia Roberts - 4

Novice

Vest, ki je pretresla Hollywood: igralka postala žrtev zlorabe!

J.V.
22. 11. 2013 15.04
12

Julia Roberts velja za eno izmed najbolj uspešnih igralk v Hollywoodu in ne glede, kako sanjsko se njeno življenje zdi sedaj, je bilo njeno otroštvo po besedah njenega brata Erica zelo mračno. Ta je v nedavnem intervjuju razkril, da ju je kot otroka zlorabljal njun očim.

Julia Roberts - 4
Julia Roberts - 4 FOTO: X17ONLINE.COM

„Najin očim je bil prava pošast. Poroka z njim je bila največja napaka, ki jo je najina mama kdaj naredila,“ je povedal Eric Roberts in razkril mračno skrivnost iz igralkinega otroštva.

Medtem ko 46-letna zvezdnica nikoli ni marala govoriti o svojem odraščanju, pa je Eric o tem že večkrat spregovoril. „Mož najine mame me je teroriziral in zlorabljal, enako pa je počel tudi mojima sestrama, Julii in Lisi. Nočem razmišljati o tem kaj sta prestajali v isti hiši z njim." Michael Motes je zaznamoval njuno otroštvo in kot pravi igralec je bil velik alkoholik, kasneje pa se je celo izkazalo, da je homoseksualec.

Zlorabljala naj bi ju tudi mama

Motes pa ni edini, ki je zlorabljal Julio, Eric je že pred leti zlorabe obtožil tudi njuno mamo in dejal, da ju je kot otroka pogosto tepla. Igralka je bila nad bratovimi obtožbami menda zgrožena in zelo prizadeta. „V mojem življenju je bilo veliko fizične zlorabe. Naučil sem se jo prenašati, nisem kričal ali vpil,“ je takrat dejal Eric.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578