Moskisvet.com
Hayden Panettiere - 2

Novice

Po tem ne more več zanikati ...

J.V.
26. 11. 2013 09.54
3

24-letna lepotica iz Nashevilla in zaročenka ukrajinskega boksarja Vladimirja Klička je pritegnila vso pozornost, ko se je sprehodila po rdeči preprogi dobrodelnega dogodka, na katerem so zbirali denar za vse obolele za AIDS-om. Čeprav je bila Hayden Panettiere ta večer videti zelo seksi, pa so se mnogi spraševali, kaj za vraga se dogaja z njenim oprsjem.

Hayden Panettiere je bila ena od številnih hollywoodskih zvezdnikov, ki so se udeležili dobrodelnega dogodka, ki se je pred nekaj dnevi odvijal v Los Angelesu. Zvezdnica je za to priložnost izbrala prosojno obleko, ki je poudarila vse njene čare, le njeno oprsje je bilo videti precej bizarno in je obračalo glave. O lepotni operaciji 24-letne igralke se je v preteklih mesecih pisalo že veliko, a je Hayden do sedaj ni priznala.

Igralka pa bo rdečo preprogo kmalu zamenjala za pot do oltarja in svojemu zaročncu in ukrajinskemu boksarju obljubila večno zvestobo. Vladimir Kličko je zvezdnico za roko zaprosil pred nekaj meseci in čeprav sta se pred tem že enkrat razšla, sta očitno sedaj spoznala, da ne moreta živeti drug brez drugega.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578