Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vrtnarja obnorela seksi ritka. Se čudite?

U.S.
03. 05. 2013 17.34
5

34-letni igralec Jesse Metcalfe, ki se je pred dobrim letom zaročil s seksi Caro Santano, se je nežnostim s svojo izbranko predajal kar sredi javne plaže na Floridi. Ja, tako je to, če imaš ob sebi res vroče dekle, od katerega kar ne moreš umakniti rok.

Igralec Jesse Metcalfe, ki je zaslovel z vlogo seksi vrtnarja v seriji Razočarane gospodinje, ko je z lepo Evo Longorio skakal čez plot, že nekaj časa ni več osamljen. Družbo mu že slabe štiri leta dela mična gospodična, ki sliši na ime Cara Santana, s katero se je lani tudi zaročil. Svojo zaročenko je postavni igralec med nedavnim počitnikovanjem na Floridi zasipaval z nežnostmi, golobčka pa sta si pred vsemi izmenjala tudi nekaj vročih poljubov.

Pa sta se našla!

So se strinjali njuni oboževalci, ki so se fotografij zaljubljenega para še kako razveselili. Tako Cara kot Jesse za svoji telesi pridno skrbita, zato ni čudno, da ju tako ponosno razkazujeta kar na plaži pred radovednimi obiskovalci. Cara je poglede privlačila z drznimi hlačkami, ki so lepo poudarile njeno zadnjico, Jesse pa s svojimi tetovažami, ki krasijo njegovo mišičasto telo.

Nadaljuje snemanje

Jesse je trenutno zaposlen s snemanjem novih delov nekdaj zelo priljubljene serije Dallas, v kateri igra glavno moško vlogo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549