Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razočarana gospodinja med sončenjem pokazala preveč

U.S.
17. 04. 2013 13.48
11

Samska igralka Eva Longoria se te dni sončnim žarkom nastavlja v vročem Portoriku, kamor je pripotovala na krajši oddih. Svoje telo je na ogled postavila v majhnem oranžnem bikiniju. Očitno pa se, odkar sta se z Markom Sanchezom prejšnji mesec razšla, ne zmeni kaj dosti za okolico, zato po vsej verjetnosti niti ni bila tako pazljiva, kot je sicer, ko ji je nedrček zdrsnil malce prenizko.

Hollywoodska igralka Eva Longoria se je med sončenjem na plaži v Portoriku povsem sprostila. Nastavljala se je žgočemu soncu in brezskrbno poležavala na ležalniku. Družbe sicer ni imela, a si je po vsej verjetnosti niti ni želela. Odkar je znova samska, zatrjuje, da je povsem srečna, kadar je samo v svoji družbi. Na karibski otok je pripotovala, ker se bo udeležila poroke svoje prijateljice in stilistke Amber Rindinger.

Razkrila bradavičko ...

Ko je na roke kanila nekaj olja, da bi ga vtrla v svojo kožo, je sicer previdno odvezala naramnice zgornjega dela kopalk, a kaj ko ji je nedrček (pre)hitro zdrsnil prenizko in na plano je pokukala bradavička. Eva je kopalke meni nič tebi nič popravila in se povsem neobremenjeno ulegla nazaj. Paparaci pa so si medtem že meli roke. Dobili so, kar so želeli.

Pokazala tudi lepo obložen trebušček

Bradavička pa ni edino, kar je 38-letna igralka razkrila v kopalkah. Očitno ji samski stan dobro dene, saj je, odkar je zapustila 13 let mlajšega Marka Sancheza, pridobila kar nekaj kilogramov. Ali je v hrani našla le uteho ali ji hrana dejansko zdaj bolj tekne, ne vemo, dejstvo pa je, da blazinice na njenem trebuhu razkrivajo, da zanj dobro skrbi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549