Moskisvet.com
image (28)

Novice

Svingerski seks v Rovinju legaliziran!

N.J.
24. 04. 2013 16.05
40

"Trije Rusi so s pomočjo rovinjskega odvetnika dobili za pet let v najem okoli 5000 kvadratnih metrov zemljišča, za 35.000 kun (4600 evrov)," piše v svojem blogu z naslovom "Svingerski seks na Punti Križ leagliziran. Končno ali ojoj meni?" avtor z imenom 'Za bolji Rovinj'. Blog so v svoje uredništvo prejeli na spletni strani Barkun.hr in ga seveda objavili.

V objavi avtor piše, da naj bi Rusi že oblikovali podjetje Tanka Linija, d. o. o., (Fine Line) z začetnim vložkom okoli 27.600 evrov (210.000 kun) in začeli delo. Najeto zemljišče je ob severni meji kampa Amarin, pri znani Punti Križ, ki že več let, še posebej v vročih mesecih, dviguje prah in vzbuja medijsko pozornost. Omenjenega kopališča ne označujejo zastonj z imenom Sodoma i Gomora, saj se na njem vsakodnevno spolnim užitkom prepušča stotine posameznikov – svingerjev.

Ruski podjetniki naj bi na zemljišču ustanovili 'lifestyle beach club' samo za odrasle obiskovalce. Ali bodo obiskovalci oblečeni ali ne, je prepuščeno njihovi izbiri, slogan kluba pa naj bi bil 'Day & Night in Full Swing'. "Lokal na plaži predstavlja edinstveno kombinacijo odlične plaže za odrasle in nočnega kluba, ki svojim gostom nudi odlično lokacijo, strežbo na visoki ravni po ugodnih cenah, okusno dnevno animacijo in vznemirljive večerne in nočne predstave. Par lahko na plaži najame ugodno ležišče (od 20 do 45 evrov), dama ali gospod pa posamični ležalnik (od 8 do 23 evrov)," med drugim obljubljajo na spletni strani kluba.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578