Moskisvet.com
Nicole Scherzinger - Boomerang

Novice

Na te noge prisega slavni dirkač!

U.S.
24. 04. 2013 08.25
4

Še pred koncertom na Floridi je pevka Nicole Scherzinger izkoristila nekaj prostega časa in se skopala v razburkanem morju. "Obožujem ocean," je zaupala svojim oboževalcem prek Twitterja in jim pokazala videoposnetek, na katerem preskakuje valove in uživa na morju.

Nicole Scherzinger - Boomerang
Nicole Scherzinger - Boomerang FOTO: YouTube

Spremljevalka dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona je nekaj prostih ur, ki jih je imela na voljo, še preden je z odra pozdravila večtisočglavo množico, izkoristila za norčije na morju. V ultra minibikiniju, ki ga večina zvezdnic tako ponosno nosi, saj z njegovo pomočjo lepo poudarijo svoje obline, je Nicole Scherzinger presenetila svoje oboževalce. Objavila je namreč videoposnetek, na katerem veselo preskakuje valove in se na koncu vrže v razburkano morje.

Vau, kakšne noge!

"Obožujem ocean. Pred nastopom sem se še malo skopala," je zapisala 34-letna pevka, ki na omenjenem posnetku ne nosi ličil. "Tudi naravna je tako lepa," se je čudil eden od oboževalcev, medtem ko je večina hvalila njene noge. Ja, prav na te noge prisega tudi slavni dirkač!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578