Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ojoj, kaj je naredila iz sebe slavna teniška igralka?

U.S.
30. 04. 2013 16.27
33

"Joj, kako se je zapustila," so se na spletu zgražali oboževalci trenutno najboljše teniške igralke na svetu Serene Williams. Res je, da sta sestri Williams veljali za močnejši, že odkar sta leta 2002 dosegli prve največje uspehe v karieri, a tako obilni nista bili še nikdar. Zadnje fotografije, na katerih Serena pozira v kopalkah, so prav skrb vzbujajoče.

Slavna teniška igralka, ki se je prvič na vrh lestvice ATP povzpela leta 2002, zdaj pa na njem kraljuje že šestič, je v preteklosti posnela že kar nekaj vročih modnih "editorialov". Ja, poziranje pred fotoobjektivi in vrhunski šport gresta še kako skupaj. Najbolj so nad tovrstnim sodelovanjem in pojavljanjem v medijih navdušeni sponzorji, ki si ob vsem tem pošteno manejo roke.

Kaj se je zgodilo z njo?

Zdaj je svojo nič kaj izklesano postavo sredi Miamija na eni izmed najbolj obiskanih plaž na ogled postavila 31-letna Serena. Po poziranju v kopalkah je pozneje posnela še nekaj bolj glamuroznih fotografij. "Kaj se je zgodilo z njo? Se je res tako zapustila?" so se na forumih začeli spraševati njeni oboževalci. Da takšna ne bo prav dolgo časa krojila vrh svetovnega tenisa, so prepričani tisti najbolj skeptični.

Ne ozira se na druge

A dobitnica 30 zmag na turnirjih grand slam se na to ne ozira kaj dosti. Res je že pred nekaj časa priznala, da je pridobila nekaj kilogramov, a se očitno v svoji koži kljub vsemu odlično počuti in brez kakršnega koli sramu pozira tudi v kopalkah. Ona pač ve, da ji na svetu (za zdaj) ni para.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578