Moskisvet.com
image (28)

Novice

Dokaz, da so tudi bodybuilderke lahko še kako vroče!

U.S.
26. 04. 2013 15.51
43

Britanska starleta in bodybuilderka Jodie Marsh spet navdušuje svoje oboževalce z golimi fotografijami. In kot da v preteklosti še nikoli ne bi pokazala svoje gole kože, je zdaj s takšnim zanosom pozirala fotografu, kot da bi bilo to zanjo prvič. Poglejte, kaj je na koncu nastalo.

Kjerkoli se znajde, vedno je v središču pozornosti. Britanska starleta Jodie Marsh zagotovo sodi med tiste zvezdnice, ki vedo, kako zadovoljiti medije in kako 'pocrkljati' svoje oboževalce. Z golimi fotografijami, kakopak!

Jodie, ki se je pred nekaj leti začela intenzivno ukvarjati z bodybuildingom, sodelovala je že celo na nekaterih tekmovanjih, je med zadnjim poziranjem dokazala, da so tudi mišičasta dekleta lahko še kako seksi.

Njene mišice so lepo napete

Čeprav sama zagotavlja, da ne jemlje steroidov in da dvigovanje uteži samo po sebi ne naredi človeka obilnega, so številni skeptični, koliko je resnice na tem. "Ne jemljem steroidov. Imam veliko mišic, čeprav nosim številko 6. Sem drobna. Dvigovanje uteži te ne naredi obilnega, pač pa ti da mišičasto telo in ti pomaga stopiti maščobe," je pred časom pojasnila svojim oboževalcem prek spleta. Danes je s svojim videzom povsem zadovoljna.

Na njej je veliko umetnega

Znano je, da si je nekdanja udeleženka britanskega Big Brotherja že pri rosnih 15 letih dala operirati nos, vgraditi vsadke v lica, že vrsto let pa prisega tudi na botoks. Pravi, da se pri svojih 34 letih počuti bolje, kot se je pred desetimi leti. "Dolgo sem potrebovala, da sem se sprejela. Zdaj bi si namenila čisto devetko," je ponosno dejala.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616