Moskisvet.com
Miss športa Klara Krošelj - 7

Novice

Točka za zmago!

U.S.
24. 04. 2013 11.03
31

Na nedavnem lepotnem izboru najlepše športnice v naši deželi pod Alpami so organizatorji okronali novo miss športa, ki je na vrhu nasledila lanskoletno zmagovalko Uršo Klavs. Ta čast je pripadla komaj 18-letni Kamničanki Klari Krošelj, ki je vse navzoče navdušila s svojo sproščenostjo in simpatičnostjo. Kot velika zmagovalka se je po koncu izbora domov odpeljala z novim jeklenim lepotcem, v katerem ji je družbo delal tudi 'stari' spremljevalec, fant Janez.

Klara je očarala tudi organizatorja Srečka Čoža.
Klara je očarala tudi organizatorja Srečka Čoža. FOTO: Vesmin Kajtazovič
Pred nabito polno Festivalno dvorano se je zbralo 18 postavnih mladenk iz različnih športnih krogov, med katerimi so prednjačile plesalke, gimnastičarke, atletinje in mojstrice borilnih veščin. Dekleta, ki se aktivno in ljubiteljsko ukvarjajo s športom in rekreacijo ter so stare od 17 do 28 let, so se že deseto leto zapored spopadla za lovoriko najlepše. Po izhodu v bikiniju, kjer so strogi žiriji na ogled postavile svoja izklesana telesa, pozneje pa se predstavila še v športnih oblačilih, smo dobili veliko zmagovalko. To je postala 18-letna ljubiteljica atletike Klara Krošelj, ki je bila zmage iskreno vesela, čeprav je niti v sanjah ni pričakovala.

Svojega Janeza ne da!
Svojega Janeza ne da! FOTO: Vesmin Kajtazovič

Starega spremljevalca ne bo zamenjala z novim

"Šport ni le aktivnost, je način življenja, ki me osrečuje," je povedala simpatična najstnica ob prejemu lente. Še posebej pa se je razveselila nagrade, ki jo je ob zmagi prejela, in sicer belega jeklenega lepotca, ki jo bo spremljal na cestah prihodnje leto. Malo za šalo malo za res nas je nato zanimalo, ali bo to njen edini spremljevalec. "Fanta imam že šest mesecev. Ime mu je Janez in je nekaj posebnega," nam je zaupala lepotička in dodala, da ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Za razliko od ostalih misic: pela ne bo!

Ker tudi letošnja zmagovalka prihaja izpod Kamniških Alp, so mnogi hiteli ugibati, ali bo šla tudi novo okronana misica po poti katere od svojih znanih temnolasih someščank. "Vem, da sta Sabina Mali in Nina Osenar zgradili zavidljivo kariero, vendar jaz pela ne bom," nam je z nasmehom na obrazu za konec še pojasnila postavna atletinja.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578