Moskisvet.com
Katja - 17

Novice

Imamo dokaz!

J.V.
12. 06. 2014 10.07
10

To, da je Hollywood obseden z zadnjicami, ni nobena skrivnost. V imenu tega opevanega dela telesa so Američani izumili celo nekaj novih besed, kot so 'twerking', 'bootylicous' in 'belfie', pred kratkim pa na seznam dodali še eno!

'Assjective' je nov ameriški izraz, ki opisuje zadnjice. Ali se bo beseda prijela tako kot njena predhodnica 'twerking', ki jo je uvedla Miley Cyrus, pa bomo videli. Dejstvo je, da v današnjem svetu pop kulture ne mine dan, ko se rumeni mediji ne bi razpisali o eni izmed najbolj slavnih ritk na svet, katerih ponosne lastnice so Kim Kardashian, Beyonce, Jennifer Lopez, Nicki Minaj in mnoge druge.

Britanski medij Huffington Post se je v imenu vseh ritk na svetu odločil, da sestavi video z najbolj zanimivi filmskimi prizori, ki se vrtijo okoli zadnjic. In če se je v slovar uspelo uvrstiti besedam, kot sta 'twerking' in 'bootylicious', ne vemo, zakaj se ne bi tudi izrazu 'assjective'.


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578