Moskisvet.com
gola ženska

Novice

Ženske po seks užitke množično odhajajo v ...

J.V.
08. 10. 2013 12.42
42

Seks turizem se s hrvaške obale seli tudi v druge predele sveta, kjer postaja vedno bolj priljubljena panoga tako med moškimi kot tudi med ženskami. Zadnje raziskave so pokazale, da pripadnice ženskega spola za svojo počitniško destinacijo vedno bolj pogosto izbirajo Kenijo, kamor se odpravijo v iskanju mesenih užitkov.

Čeprav je marsikdo prepričan, da se seks turizma poslužujejo predvsem moški srednjih let,  so raziskave pokazale, da se za počitniški seks odloča tudi vedno več žensk. Spolni turizem postaja vedno bolj priljubljena panoga po svetu in med državami, kjer trenutno najbolj 'cveti', je tudi Kenija. Če je verjeti zadnjim ugotovitvam se tja odpravi kar vsaka peta samska ženska iz Evrope in Severne Amerike, da bi potešila svoje spolne potrebe. Tam poiščejo temnopoltega moškega in mu ponudijo primerno plačilo za mesene užitke.

Ena izmed najbolj donosnih turističnih dejavnosti

Seks turizem je postal ena izmed najbolj donosnih dejavnosti, ki vsako leto državam prinese na desetine milijonov evrov. Tovrstna oblika turizma je v zadnjih letih postala močno razširjena tudi v Latinski Ameriki, predvsem Braziliji, Kolumbiji, na Kubi, Kostariki in Dominikanski Republiki. Te države obiskujejo predvsem Američani in Kanadčani in pa tudi v Evropi, kjer med najbolj priljubljene izletniške točke spadajo Nizozemska, Češka, Nemčija, London, Belgija, Romunija, Bolgarija, Hrvaška, Črna gora, Ukrajina in Rusija.

Na Hrvaškem seks turizem prepovedali

Spomnimo, nam najbližja destinacija je Hrvaška, kjer se nahaja plaža Punta Križ. Tam so se vse do pred kratkim zbirali svingerji in prirejali prave orgije. Vse dokler hrvaška oblast tega ni prepovedala, rekoč, da je Hrvaška sedaj v EU, kjer se ne seksa na plažah.

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616