Moskisvet.com
Seks v Farmi - 1

Novice

Izpod odej se je slišalo vzdihovanje!

N.J.
07. 10. 2013 11.54
1

V Srbiji, kjer se trenutno odvija eden bolj priljubljenih resničnostnih šovov, Farma, nikakor ni dolgčas. Poleg stalnih spletk med tekmovalci in sporov, so zabeležili tudi prvi seks! No, pravzaprav drugi ...

Resničnostni šov Farma velja za enega izmed najbolj gledanih v Srbiji, da je tako pa veliko pripomorejo tako znani obrazi udeležencev, kakor tudi vroči seks prizori. Srbski zvezdniki so namreč znani po tem, da nimajo prav nobenih zadržkov pred kamerami in to sta sedaj znova potrdila srbski pevec Čupo Kalač in Jelena Gulobović.

Čupo in Jelena sta se strastem v Farmi že predala pred kakšnim tednom, a sta tedaj trdila, da to ni res. Če sta tedaj gledalcem postregla z mečkanjem v omari, pa sta si tokrat privoščila nekaj nežnosti kar v postelji. To je razkril Igor Starović, ki je dejal, da sta Jelena in Čupo seksala v postelji drugega tekmovalca, Šekija Turkovića.

Seks se je zgodil v noči iz petka na soboto, sotekmovalci Igor, Miss Svetlana in Zorica Marković pa so potrdili, da so najprej slišali njuno vzdihovanje izpod odeje, zatem pa da je Jelena potiho zapustila posteljo in odšla v kopalnico. Jelena in Igor še vedno trdita drugače, a dejstvo je, da dolgo ne bosta mogla več tajiti ...

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578