Moskisvet.com
Cressida Bonas - 2

Novice

Na kraljevi dvor prihaja škandalozna nevesta?!

N.J.
07. 10. 2013 14.57
5

Princ Harry prav gotovo velja za najbolj zanimivega in zabavnega člana britanske kraljeve družine. 29-letnik, ki mu seks, zabave in lepa dekleta niso tuji, pa se je odločil, da bo umiril konje in se končno 'ustalil'. Za roko je namreč zaprosil svojo partnerico Cressido Bonas. In kdo pravzaprav je Cressida?

Začelo se je s škandalom ...

Pred dobrim letom smo poročali, da so v medije privrele Harryjeve škandalozne fotografije, na katerih v enem od lasvegaških hotelov povsem gol naskakuje golo deklino, mnogi pa so trdili, da obstaja celo posnetek, na katerem naj bi se princ zabaval in zganjal norčije, obkrožen z golimi dekleti, in sicer pod vplivom alkohola in kokaina. Lov na posnetek se je tedaj hitro začel, kraljeva družina pa se tresla od strahu, da bi posnetek dejansko prišel v javnost.

Princa je njegovo tedanje dekle, Cressida Bonas, zapustilo, kajti njegov seznam neumnosti je bil že precej dolg in razčlenjen. Harryja naj bi zadeva močno razjedala, na 24-letno manekenko naj bi mislil vsak dan bolj. Ko je bil na misiji v Afganistanu naj bi ji celo redno pošiljal ljubezenska pisma, a Cressida nanje ni odgovarjala. "Harry je uničil vse. Cressida se je videla z njim tudi v prihodnosti, nato pa jo je tako grdo osramotil v Las Vegasu. Očitno z njo ni mislil tako resno, kot je trdil. Zdaj je pa prepozno, Cressida se počuti izigrano," je tedaj za angleške medije povedal eden od njenih znancev.

Premislila si je

A očitno je bila ljubezen med njima premočna, da bi se ji oba odpovedala. 24-letna manekenka in Harry sta se pred nekaj časa namreč obnovila svojo zvezo, Harry pa je svojo izbranko sedaj tudi zaprosil. Po tehtnem premisleku je Cressida privolila, usodni da pa naj bi parček izrekel prihodnje leto. "Cressie se bo poročila s Harryjem," je za The Telegraph povedal eden od njenih prijateljev. "Harry nikoli ni nehal govoriti o poroki in otrocih, tako da se je Cressie na to že povsem privadila. Poroka naj bi se zgodila že prihodnje leto."

Princ, ki bo prihodnje leto praznoval 30. rojstni dan, naj bi Cressie, s katero sta se spoznala preko Harryjeve sestrične Eugenie, že večkrat zaprosil, to ni nobena skrivnost, dejstvo pa je, da je Cressie odgovorom nekoliko 'zavlačevala' - ne le zaradi Harryjevega škandaloznega obnašanja, temveč tudi straha pred kraljevo družino in dejstva, da se je počutila premlado za tako velik korak. No, strah je očitno premagala, kar se tiče Harryjevega divjanja in zabavanja, pa je treba priznati, da Cressie prav nič ne zaostaja za njim.

Cressida Bonas
Cressida Bonas FOTO: Instagram

Po Harryjevem okusu

Cressidina družina nosi v sebi kri Edvarda VIII, sina britanskega kralja Jurija V., ki je postal priljubljena javna osebnost in je slovel po tem, da je, tako kot Harry, veliki ženskar, zabavljač in po tem, da je svojemu očetu povzročal mnogo skrbi zaradi rednih afer s starejšimi, poročenimi ženskami. Tako kot Edvard pa je tudi Cressidina družina znana po številnih škandalih, ločitvah in sojenjih. Lepotička ima namreč več polbratov in polsester, njena mama, 66-letna Lady Mary Gaye Curzon, ki je znana kot ena največjih starlet iz 60. let prejšnjega stoletja, pa naj bi bila že štirikrat poročena. V četrto se je poročila s Cressidinim očetom, poslovnežem Jeffreyjem Bonasom. 24-letna lepotica se sicer že od malih nog giblje v visokih krogih, tako kot Harry je obiskovala le najboljše šole, danes pa se ukvarja z manekenstvom in igro. Ker pa je njena polsestra Isabella Anstruther bivše dekle princa Williama, pa je Kate Middleton kar nekaj časa nasprotovala Harryjevi zvezi z Cressie.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616