Moskisvet.com
Seka Aleksić - 1

Novice

Srbska pevka kar brez spodnjega perila?!

N.J.
21. 10. 2014 07.44
5

Zabava v Beogradu ne bi bila zabava, če se je ne bi udeležile do potankosti urejene srbske dive, oblečene v glamurozne obleke. Tokrat je precej pozornosti pritegnila pevka Seka Aleksić, ki si je omislila prosojno obleko ...

Seka Aleksić - 2
Seka Aleksić - 2 FOTO: Facebook

Srbska folk diva je s črno prosojno obleko, ki je razkrivala, da zvezdnica pod njo nima oblečenega spodnjega perila, burila moško domišljijo in pritegnila pozornost fotografov. Čeprav si je verjetno marsikdo želel, da bi se obleka ravno prav 'premaknila', da bi omogočila ogled intimnih delov, se to ni zgodilo.

Seka Aleksić - 3
Seka Aleksić - 3 FOTO: Facebook

Seka se je med drugim na Facebooku nedavno pohvalila, da je ponosna na svoje telo, poleg tega pa objavila fotografije s treninga, na katerih ima lase zavite v brisačo. »Žal mi je, da nisem začela telovaditi že kot otrok, komaj zdaj vidim, kaj to pomeni ... Drage moje dame in vsi, ki želite trenirati, shujšati, živeti zdravo – IMATE MOJO PODPORO!« je zapisala.

Pred časom je sicer pevka povzročila pravo razburjenje, ko je na Facebooku objavila izzivalno fotografijo, na kateri pošilja poljubčke oboževalcem, poleg katere je zapisala: »Pri moških izzivam poželenje, pri ženskah ljubosumje.« A kmalu je vse poučila, da gre le za citat brazilskega pisatelja Paula Coelha.

Seka Aleksić - 4
Seka Aleksić - 4 FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549