Moskisvet.com
Jelena uživa na Kopaoniku.

Novice

Kdo je ta 'zapečena' gospa?

K.Š.
16. 01. 2012 11.41
55

1800 ljudi je 'všečkalo' fotografijo, na kateri je pevka Jelena Karleuša na belih strminah. Nam je padla v oči njena zlato rjava barva kože, ki je nekoliko pretirana za ta letni čas. A spet smo tam: glavno je, da se piše in govori!

Seka pravi, da je dobra gospodinja.
Seka pravi, da je dobra gospodinja. FOTO: Facebook
In česa se poslužujejo zvezde, zvezdnice in gospodične tipa - 'hočem biti zvezda'? Družbenih omrežij, seveda. Na teh se predstavljajo kot 'običajne osebe', ki živijo 'običajno življenje' in so nam čisto podobne. No, mogoče nekatere živijo malce bolj razkošno, a so vseeno tako prijazne, da to razkošje delijo (na virtualen način) z nami, ki jih občudujemo na računalniških monitorjih.

Srbska zvezdnica Jelena Karleuša je ena od najbolj aktivnih estradnic na spletnih omrežjih. Prek Facebooka Jelena zabava, navdušuje, jezi ...

Takoj za petami pa ji je seksi Seka Aleksić, ki se je odločila, da bo oboževalcem prikazala tudi delček svojega gospodinjenja. Tako je začela s pripravo tiramisuja in na nek način sledila svoji večni rivalki Jeleni Karleuši. Jelena je namreč že pred časom pokazala, da zna speči slastne kolačke. No, mogoče je le malce pretirano zapekla. 

Seka je pod fotografijo svojega tiramisuja zapisala: "Ponosna sem, da sem uspešna ženska in gospodinja. In če se dandanes veliko žensk hvali s tem, da ne znajo postoriti ničesar in da jedo le stvari, ki jih naročijo v restavracijah, vam jaz s ponosom predstavljam sladico, ki sem jo pripravila za nocojšnje goste ..."

Izgleda, kot da so Jelenini kolački malce preveč zapečeni ...
Izgleda, kot da so Jelenini kolački malce preveč zapečeni ... FOTO: Facebook
Jelena svoje sledilce redno obvešča, kje uživa ... Tokrat na belih strminah.
Jelena svoje sledilce redno obvešča, kje uživa ... Tokrat na belih strminah. FOTO: Facebook
Jelena uživa na Kopaoniku.
Jelena uživa na Kopaoniku. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578