Moskisvet.com
Seka

Novice

Seko pretepli na Tajskem

N.J.
21. 01. 2013 11.25
65

Kot poroča srbska spletna stran Pressonline.rs, naj bi pevka Seka Aleksić na Tajskem, kjer uživa na dopustu s soprogom Veljkom Piljkićem, doživela pravo neprijaznost ...

31-letna pevka Seka Aleksić uživa na dopustu na Tajskem skupaj z možem kickbokserjem Veljkom Piljkićem. Veljko se je odpravil na trening, Seka pa ga je pospremila, da bi med treningom naredila kakšno fotografijo za spomin.

Tudi brez ličil je videti odlično ... Srbska pevka Seka Aleksić se trenutno mudi na turneji po Avstraliji, kjer pridno fotografira vsak svoj korak in svoje dogodivščine deli z oboževalci.
Tudi brez ličil je videti odlično ... Srbska pevka Seka Aleksić se trenutno mudi na turneji po Avstraliji, kjer pridno fotografira vsak svoj korak in svoje dogodivščine deli z oboževalci. FOTO: Facebook

Medtem ko je Veljko treniral, so Seko nagovorili, naj poskusi trenirati z drugimi ženskami. 31-letnica je privolila v to, po le nekaj minutah pa svojo odločitev že obžalovala, poročajo mediji. "Te ženske so kot moški, prepoznaš jih zgolj po oprsju," je izjavila za srbski Pressonline in dodala: "Le kaj mi je bilo, da sem privolila v to?! Polomile so me, počil mi je noht, raztrgale so mi majico, bila sem vsa otrpla, one pa zadovoljne."

Športnice so bile nad Seko navdušene in povabile so jo, naj se jim še kdaj pridruži, vendar Seka pravi, da o tem sploh ne razmišlja. "Prišla sem na dopust, ne pa se pretepat. Lahko se srečamo v slaščičarni ali na masaži," jim je odgovorila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578