Moskisvet.com
Emanuele Filiberto s soprogo Clotilde.

Novice

Škandal: Princa zasačili z drugo!

N.J.
16. 07. 2014 13.43
1

Princ je večer namesto s svojo soprogo preživel v družbi postavne rjavolaske. Nič ne bi bilo narobe, če se ne bi z njo tako strastno objemal ...

Edini vnuk zadnjega italijanskega kralja Umberta II., 42-letni princ Emanuele Filiberto, je že večkrat poskrbel za škandal, saj so ga v preteklosti paparaci že večkrat ujeli, kako je svojo soprogo varal z drugimi dekleti. Med njimi je bila 45-letna Karine Le Marchand, s katero sta se spoznala preteklega maja, ko je ona vodila oddajo Un aire de star, on pa je v njej nastopal. Tedaj je predstavnik nekdanje kraljeve družine komentiral: "Nekdo je očitno tako hudoben, da je želel povsem običajne zajtrke spremeniti v skrivne zmenke". A paparaci so ujeli tudi poljube in tedaj poti nazaj ni bilo več. Zakon s Clotilde Courau se je obdržal, čeprav naj bi jo varal tudi s hrvaško nekdanjo manekenko Nino Morić.

Tokrat se je z njim objemala bogata Emilie-Sophie Pastor. "Sva kot brat in sestra ... te fotografije ne bodo ogrozile mojega zakona," se znova poskuša izvleči iz godlje. Kdaj ga bo Clotilde postavila pred vrata, je le še vprašanje časa.

Emanuele Filiberto Savojski in Clotilde sta si večno zvestobo obljubila leta 2003, leto za tem, ko je italijanska oblast preklicala določilo iz ustave, po kateri noben moški potomec Savojcev ni smel stopiti na italijanska tla in je končno lahko vstopil v Italijo. Skupaj imata dve hčerki, Vittorio in Liso.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549