Moskisvet.com
Princ Harry in Cressida Bonas - 2

Novice

Osramotila britanski dvor!

N.J.
18. 03. 2014 11.16
16

Če Kate in princ William predstavljata idealen kraljevi par, pa Harry nikakor nima sreče v ljubezni. Če se je še pred kratkim govorilo, da bosta z njegovo izbranko Cressido Bonas leto dahnila usodni 'da', je sedaj znano, da poročni zvonovi še ne bodo peli. Cressida je Harryja namreč zavrnila.

Cressida Bonas in Harry sta sicer par že dve leti, svojo zvezo pa sta pred javnostjo spretno skrivala. No, pred nekaj dnevi so ju mediji le ujeli med druženjem in hitro so se začele širiti govorice o domnevni poroki. No, kot kaže pa s tem ne bo nič. Kot pišejo britanski mediji, se sama še ne počuti pripravljene na ta veliki korak. Želi si namreč postati poklicna plesalka, ker plesalska kariera ni primerna za bodočo članico kraljeve družine in ker se svojim sanjam ne namerava tako hitro odreči, pa še ni popolnoma prepričana v poroko s Harryjem. Poleg tega dvomi, ali je pripravljena na življenje pod povečevalnim steklom in ob neprestani prisotnosti medijev.

Princ Harry in Cressida Bonas - 2
Princ Harry in Cressida Bonas - 2 FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549