Moskisvet.com
Princ Carl Philip

Novice

Princa zbil avtobus!

N.J.
29. 11. 2013 10.50
1

Švedski princ Carl Philip je v sredo doživel prometno nesrečo. Med prometno konico v Djurgårdenu blizu Stockholma se je v njegov Porsche Cayenne od zadaj zaletel avtobus.

V trenutku nesreče je 34-letni švedski princ Carl Philip s svojim avtomobilom stal pred rdečo lučjo na semaforju. "Govorila sem s princem. Povedal mi je, da se je v njegov avtomobil od zadaj zaletel mestni avtobus, Počuti se dobro, vendar pa je zadnji del njegovega avtomobila uničen," je za časopis Aftonbladet povedala predstavnica švedskega kraljevega dvora Annika Sönnerberg.

Potem ko je avtobus trčil v njegov avtomobil, je princ vstopil na avtobus, da bi se soočil s šoferjem, ena od prič pa je za časopis Expressen povedala, da je bilo očitno, da tretji v vrsti za krono - pred njim na prestol čakata sestra Victoria in njena hči Estelle - pred množico opazovalcev ni želel povzročiti kaosa in 'scene'. Bil pa naj bi videti precej šokiran in raztresen.

Princ Carl Philip
Princ Carl Philip FOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578