Moskisvet.com
Nicolas Cage

Novice

Seks fotografije, ki si jih nihče ne želi videti!

J.V.
15. 11. 2013 14.50
7

Če je verjeti poročanju ameriškega tabloida TMZ bomo kmalu deležni novih pikantnih fotografij, za katere naj bi tokrat poskrbel hollywoodski igralec Nicolas Cage. Njegovemu bivšemu dekletu so pred kratkim vlomili v dom in odnesli vse štiri osebne računalnike. Na njih naj bi imela Christina Fulton shranjene fotografije, na katerih seksa z igralcem.

Z razliko od preteklih seks škandalov, ki so jih zakuhale različne zvezdnice, pa je ta eden takšnih, za katere bi bilo bolje, da se ne bi nikoli zgodili. Ni namreč veliko ljudi, ki bi si želeli videti Nicolasa Cagea med seksom. O fotografijah je prvi poročal ameriški tabloid TMZ, ki trdi, da je fotografije z doma Christine Fulton ukradel njen hišni mojster Ricardo Orozco. Aprila je vlomil v njen dom in med drugim odnesel tudi osebne računalnike, na katerih je imela shranjene intimne fotografije.

Ali fotografije sploh obstajajo?

Orozca so aretirali pretekli mesec in ga obtožili kraje in vloma, fotografij pa za zdaj še niso našli, kljub aktivnemu iskanju policije. Viri blizu igralca trdijo, da fotografije ne obstajajo in da se z bivšim dekletom, ki je tudi mama njegovega sina, nikoli nista slikala med seksom. Nicolas in Christina sta se začela videvati leta 1988, prekinila pa leta 1990, kmalu po tem, ko se jima je rodil sin.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578