Moskisvet.com
Razvratna Tila Tequila - 2

Novice

Razvrat razuzdane učiteljice dviguje veliko prahu!

J.V.
07. 11. 2013 10.25
23

Véronique Bonazzola je bila kar dvajset let zaposlena v katoliški šoli, dokler je niso odpustili zaradi nastopa v razuzdanem videu francoskega raperja. Prizori nabiti s seksualno vsebino so starše otrok na šoli namreč močno razburili. 50-letnica se je odločila šolo tožiti in pred kratkim tožbo tudi dobila.

Zaradi tega je po 20 letih ostala brez službe.
Zaradi tega je po 20 letih ostala brez službe. FOTO: You Tube

Francoske medije te dni polni 50-letna Veronique Bonazzola, ki se je podala v bitko z katoliško šolo, na kateri je delala kar dvajset let. Poleg svoje redne službe pa je opravljala tudi honorarna dela kot igralka, med drugim se je pojavila tudi v provokativnem spotu raperja Novia, kar jo je na koncu tudi stalo službe. Spot je namreč poln erotičnih prizorov, Veronique pa se v njem pojavi oblečena samo v bikini. Starši otrok na šoli, ki jih je učila so bili šokirani, ko se je spot pojavil na spletu in so od ravnatelja šole zahtevali, da jo odpusti.

Ker je na šoli pred tem nikoli niso opozorili, da jo njeni hobiji lahko stanejo zaposlitve, se je Veronique odločila za tožbo in jo pred kratkim tudi dobila. „To je velika zmaga nad krivico,“ je povedala Veronique, njen odvetnik pa je dejal: „Ne razume zakaj so jo po 20 letih dobrega dela zavrgli kot najbolj nezaželeno osebo in to zaradi 5-minutnega posnetka.“

Veronique je trenutno še vedno nezaposlena, na svoje družabno omrežje Facebook pa je zapisala: „Na sodišču so prepoznali pravico vsakega, da lahko počne kar želi v svojem prostem času in obtožili neutemeljena odpuščanja.“


 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578